Скільки пристрасті! Людмила Барбір показала себе 10 років тому

Танці з зірками
Людмила Барбір показала, як змінилася за 10 років | Особисті фото | 1+1
@liudmila.barbir

Її погляд магнетизує.

Поділитися:

Зараз ведучій «Сніданку з 1+1» Людмилі Барбір доводиться поєднувати ранкові ефіри з виснажливими тренуваннями на «Танцях з зірками». Попри такий напружений графік, вона знаходить час, щоб потішити шанувальників світлинами — якщо не новими, то не менш інтригуючими архівними. Виявляється, 10 років тому Людмила вельми комфортно почувалася в образі леді-вамп. 

На рідкісних фото Барбір позує в чорному жакеті, обтислій спідниці-олівець та на височенних підборах. На другому знімку зірка підкреслила вуста червоною помадою, яку полюбляє й досі. Фігура Людмили на давніх фото — така ж зваблива.

«Друзі діляться в фейсбук моїми старими фото. Схоже на новий флешмоб. Але я дуже вдячна за ці спогади! З фото на вас дивиться Поліна, героїня короткометражного фільму «Історія графомана» — в минулому танцівниця. Такий погляд був 10 років тому…» — розповіла ведуча.

Нагадаємо, що прем’єра третього сезону «Танців з зірками» відбудеться вже цього тижня, у неділю 25 серпня. Повний список учасників уже відомо. Дивись анонс і не пропусти ефір: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Останні новини про Людмилу Барбір:  

1. Людмила Барбір зачаровує ніжністю на нових пляжних знімках

2. Тане на очах: Людмила Барбір вражає стрункістю у витонченій сукні

3. Людмила Барбір у міні-шортах на тлі мальовничих Карпат (фото)

Новини по темі