У жакеті на голе тіло: Ксенія Мішина вразила новою фотосесією

 Ксенія Мішина знялась у сексуальній фотосесії для глянцю | Зіркове життя | 1+1
Фото: Караван історій

Жіночна та спокуслива.

Поділитися:

Українська акторка й учасниця шоу «Танці з зірками» Ксенія Мішина стала обличчям жовтневого випуску журналу «Караван історій». 30-річна зірка знялася у відвертій фотосесії, поставши перед читачем у жіночних і водночас дуже сексуальних образах. Вони вдало підкреслили її ніжність, тендітність і харизматичність. Особливо впадає в око фото, на якому Мішина позує в жакеті на голе тіло. Гортай та оцінюй, який образ тобі до вподоби найбільше.

Фото: Караван історій

Окрім пікантної фотосесії акторки, на читачів чекатиме й ексклюзивне інтерв’ю з Ксенією, у якому вона розповість про дитинство, розлучення батьків і невдачі в особистому житті. Не проігнорує Мішина й запитання щодо симпатії до свого партнера на шоу «Танці з зірками» Жені Кота. Нагадаємо, одружений танцівник обіцяв перейти межу дозволеного в робочих стосунках з акторкою, а сама Ксенія неодноразово зазначала, що готова до нового кохання.

Яким видався номер Ксенії Мішиної та Жені Кота в п’ятому випуску шоу «Танці з зірками» – дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про Ксенію Мішину:

1. «Жодного разу не відвідав дитину», – Мішина розповіла про стосунки з екс-чоловіком

2. «Сумніви були у всіх», – Ксенія Мішина про те, як вистояла й народила у 22

3. Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі