Що завадило Michelle Andrade показати свій найскладніший танець: Сумна причина

Танці з зірками
Травма завадила Michelle Andrade показати свій найскладніший танець

Номер Michelle та Жені в сьомому ефірі Танців з зірками змінили в останній момент.

Поділитися:

Минулої неділі співачка та її партнер у Танцях з зірками Женя Кот мали виконати найскладніший танець за час їхньої участі в шоу. Однак незадовго до прямого ефіру україно-болівійська красуня травмувалася. Про це вона розповіла Viva!:

«Напередодні прямого ефіру дорогою на концерт я впала на коліно, виходячи з автобуса. Через кілька годин нога почала боліти і припухла. Але у мене навіть не було думки про те, що я не вийду на паркет. В день ефіру коліно довелося знеболити і заморозити. І, на жаль, через травму не все в нашій румбі вийшло так, як ми задумали. Ми дуже вдячні глядачам за розуміння і віру в нашу пару. І весь тиждень будемо посилено готуватися, щоб здивувати їх новим танцем».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade зізналась, як пережила нещасне кохання

Пара вийшла із ситуації завдяки вмінням Жені Кота виконувати трюки на пілоні:

«Ми додали пілон у номер в останній момент. Цей хід дозволив Michelle не так довго танцювати, щоб не навантажувати коліно. Крім того, він дуже гармонійно доповнив пристрасть румби. Цей «заборонений елемент», як сказав Діма Монатік, відрізняє мене від інших учасників шоу. У своїх постановках я намагаюся використовувати не лише антураж декорацій, а й виконувати циркові елементи, які не кожен зможе повторити. Важливо дивувати і відрізнятися. Так, я використовую пілон не вперше, але це моє ремесло, якому мене навчила світова чемпіонка - моя дружина», - розповів Женя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женя Кот зізнався, як дружина надихнула його завжди бути у формі

Новини по темі