Партнер Олі Полякової на Танцях з зірками знявся в її новому кліпі

Танці з зірками
Степан Місюрка знявся у новому кліпі Олі Полякової
1plus1.ua

Суперблондинка розповіла, через що доведеться пройти її партнеру в Танцях з зірками за сюжетом кліпу

Поділитися:

Вже цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний фінал легендарних оновлених Танців з зірками.

Зовсім скоро Україна дізнається, хто з зірок українського шоу-бізнесу отримає звання найкращих танцівників країни: Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко або Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. Зазначимо, що переможець буде визначений за результатами суми балів від суддів проекту та глядацьких голосівГолосування: Хто переможе у проекті Танці з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення легенди: Чим вражали оновлені Танці з зірками

Тим часом, учасник Танців з зірками Степан Місюрка знявся у новому кліпі своєї зіркової партнерки у проекті Олі Полякової на пісню «Бывший». А «Суперблондинка» розповіла, через що доведеться пройти її партнеру у Танцях з зірками за сюжетом кліпу:

«У нас буде справжній мюзикл, неймовірну постановку для якого створив Олег Жежель. У кліпі буде не то що трикутник, а навіть дванадцятикутник кохання. У жінок завжди є подружки, які обов’язково проти стосунків, і наша історія не виключення. Саме тому ми вирішили створити такий жіночий багатокутник, у якому подруги не дають чоловіку спокійно спілкуватися с його коханою», - сказала Оля Полякова.

Степан розповів, як проходили зйомки, а також поділився емоціями від своєї першої акторської ролі:

«Я давно мріяв спробувати себе в ролі актора, і Оля дала мені цей шанс: «Степане, я бачу в ролі головного героя кліпу тільки тебе». Зупинятися на цьому не збираюсь: планую закінчити акторські курси і далі розвиватись у цьому напрямку».

Також танцівник зізнався, що за час проекту став з «суперблондинкою» справжніми друзями:

«Ми регулярно переписуємося з Олею та ностальгуємо за паркетом Танців з зірками5 виступів Наталії Могилевської на Танцях з зірками, які кортить переглянути. А під час знімань кліпу вона дуже хвилювалась, щоб я не захворів, та відправляла пити гарячий чай і контролювала, щоб я був тепло вдягнений: було дуже холодно, а у кадрі я постійно був або у костюмі, або у майці. Мені така увага Олі була дуже приємна», - сказав танцівник.

Нагадаємо, що пара Олі Полякової та Степана Місюрки залишила Танці з зірками після четвертого прямого ефіру. За час проекту учасники встигла стати справжніми улюбленцями публіки та суддів, а Оля Полякова навіть підкорити серце найбільш вимогливої судді Катерини Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів Наді Дорофєєвої на Танцях з зірками, за які ми її любимо

Новини по темі