MARUV повернеться на «Танці з зірками»?

Танці з зірками
MARUV повернеться на Танці з зірками | Розважальне шоу | 1+1

Містичний ефір готує чимало несподіванок.

Поділитися:

До фіналу залишилося недовго, а за кубок переможця змагаються сім пар. Боротьба за перемогу стає запеклішою, а судді – більш вимогливими. Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться десятий прямий ефір оновлених «Танців з зірками», його тематика – «Містичний вечір на Хелловін».

Ведучою балкону стане епатажна артистка, цьогорічна учасниця, MARUV, яка танцювала з JAY. Ще зовсім недавно глядачі хотіли повернути її у проект, і їх почули. Латексна діва буде зустрічати зірок на балконі й першою дізнаватиметься про оцінки суддів.

Зірки вже не раз приміряли на себе яскраві амплуа, а цього вечора з'являться на паркеті у несподіваних образах з виступами, сповненими загадкових історій. Так, найсексуальніший ведучий Даніель Салем стане перевертнем. Разом зі своєю партнеркою Юлією Сахневич вони станцюють казкове танго. Олена Кравець покаже всім, що вона теж налаштована перемагати й готова дивувати. Тому разом зі своїм партнером готується виконати хіп-хоп, який буде схожий на ритуальний танець.

Хореограф Олена Шоптенко та актор Олексій Яровенко будуть підкорювати залу нелегким квікстепом в образах графа Дракули та його леді. Своєю чергою Анна Різатдінова та Олександр Прохоров уже встигли станцювати всі основні танці бальної програми. Цього разу пара наважиться опанувати надскладний вид мистецтва – балет. Гімнастка вперше позмагається за звання чорного лебедя. Чи оцінить таку сміливість суддя проекту Катерина Кухар, глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

Окрім запальних номерів, на глядачів традиційно чекає безперервна трансляція проекту, адже під час рекламної паузи на офіційних сторінках «Танців з зірками» та 1+1 у Facebook актор і зірка «Сніданку. Вихідний» Олександр Попов веде прямі ефіри бекстейджу. Все найцікавіше завжди залишається за кадром. Підготовка учасників перед виходом, грим зірок та стосунки між учасниками Олександр готовий без прикрас показати глядачам.

Так, минулого ефіру за кулісами Олена Кравець поділилася з глядачами, що їй настільки сподобалася підготовка та тренування з дітьми, з якими вона виступала на паркеті, що наразі зірка хоче віддати своїх дітей на хореографію.

Ще більше запальних виступів та оновлений склад журі, до якого приєднався легендарний Григорій Миколайович Чапкіс, дивись 27 жовтня о 21:00 на каналі 1+1.

Нагадаємо, голосування за фаворитів триває весь тиждень. Активно підтримуй улюблені пари, аби врятувати кумирів.

Придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням. А також стеж за сторінками проекту у Facebook, Instagram та на сайті.

Більше матеріалів про «Танці з зірками» читай тут:

1. Кухар і Сіско не всиділи на місці під час хіп-хопу Різатдінової на «Танцях з зірками»

2. 89-річний Чапкіс вразив самбою у прямому ефірі «Танців з зірками»

3. «Танці з зірками»: Хто став лідерами дев’ятого ефіру

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі