Танці з зірками 11 випуск онлайн – прямий ефір 4.11.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 11 випуск онлайн – прямий ефір 4.11.2018
1plus1.ua

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 4 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

Темою нового випуску проекту Танці з зірками цього разу стане «Карнавал. Танці народів світу». Після минулого ефіру пари знову повернулися до своїх партнерів, а танцівник Женя Кот, який пропустив два тижні через хворобу, готовий повернутися у проект. Зіркові учасники будуть знову підкорювати серця телеглядачів новими яскравими номерами й надскладними підтримками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розтяжка, як у балерини – в домашніх умовах: Секрети Катерини Кухар

Компанію беззмінному ведучому Юрію Горбунову на зірковому балконі знову складе улюблений комік країни та учасник минулого сезону Танців з зірками Юрій Ткач. Артист буде зустрічати учасників на балконі, а також першим дізнаватиметься їх враження та емоції від оцінок, які будуть їм ставити судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Минулого тижня Ігор Ласточкін ледь не потрапив в зону ризику. Та Ілона Гвоздьова не готова вдруге програти в нашому шоу. Цього разу Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова перенесли нас у захопливий світ Болівуду.

Її життя у нашому шоу висить на волосині. Кот не зміг покинути її в біді і повернувся у проект, незважаючи на те, що він досі хворий. Проте невідомо, чи добре це для Мішель, адже на думку глядачів Женя затьмарює її. У новому випуску шоу Мішель Андраде та Женя Кот передали атмосферу купальської ночі під легендарний хіт Софії Ротару.

Якби Іраклі танцював з Юлею Сахневич, то він точно  виграв би це шоу: так і досі гудуть соцмережі. Іраклі та Юля не тільки стали лідерами минулого ефіру, а й полоскотали нерви Вишнякову!  Іншим випробуванням для красунчика стала зону ризику, в якій він опинився вперше.  На що ж піде Яна аби обійти Вишнякова та довести Іраклі до перемоги, заради якої він сюди приїхав? Сьогодні Іраклі Макацарія та Яна Заєць виконали гаряче фламенко, після якого кожному захотілося в Іспанію!

Минулого тижня сталося те, на що ніхто не чекав! Леся отримала 10 балів і помирилася з Владом Ямою. Цього разу Леся Нікітюк та Максим Єжов влаштували справжній бразильський карнавал!

Країна розділилася: хтось підтримує Берінчика, а хтось критикує, адже після повернення він щоразу опиняється в зоні ризику. Навіть конкуренти почали списувати його з рахунку. Та боксер знає, як завдати удару у відповідь. Він змінив тактику самозахисту і пішов у наступ! Самурай Денис Берінчик та його гейша Катя Белявська перенесли нас у казкову Японію!

Вишнякову й Сахневич вдалося те, чого не вдалося Могилевській та Ямі – закрутити справжній роман на паркеті! Через танець  Юлі з Іраклі, який глядачі визнали найкращим, Вишняков місця собі не знаходив. Але незважаючи на це, Павло та Юля підготували найсексуальніший танець на заздрість конкурентам - загадковий венеціанський карнавал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зважився на ризик у новому кліпі (натхненне відео)

Новини по темі