Танці з зірками 8 випуск онлайн – прямий ефір 14.10.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 8 випуск онлайн – прямий ефір 14.10.2018

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 14 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться восьмий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Цього разу ефір відбудеться під українською темою. Учасники занурять глядачів в українські мотиви та народні традиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна з пар, яка вибула з проекту Танці з зірками, повернеться на паркет

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склав відомий усім співак та продюсер Потап. Він зустрів зіркових учасників на балконі та першим дізнався про їхні враження та емоції від оцінок, які поставили судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма. Ефір відкрив артист українського балету Олександр Стоянов, який продемонстрував чоловічу партію відомого балету «Діти ночі».

Розпочав вечір той, хто став темною конячкою нашого проекту. Він легкою ходою Чарлі Чапліна, несподівано для всіх, лишив позаду головних конкурентів і ввійшов в трійку лідерів! Тепер Ігор Ласточкін налаштований забрати кубок переможця! Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова  під хіт гурту The Hardkiss виконали пристрасну румбу. 

Руслан Сенічкін іде на рекорд: вчетверте - він опинився в зоні ризику і знову ви його врятували! Схоже, фото з кубком переможця від Могилевської допомогло. Сьогодні Руслан та Яна виконали сальсу.

Щотижня почуття між Павлом та Юлею стають все сильнішими. На репетиції нам навіть вдалося підгледіти чим вони займаються… Це кохання їм точно допоможе знову стати лідерами турнірної таблиці! Павло Вишняков та Юля Сахневич продемонстрували справжню пристрасть на паркеті під час виконання віденського вальсу.

Минулого ефіру Мішель Андраде неймовірно хвилювалася, будучи в зоні ризику. Цього разу Мішель Андраде та Женя Кот виконали самбу під україномовний хіт гурту Казка, який вперше ввійшов в десятку світового чарту – Шезам.

Наступною на паркет вийшла головна зірка Youtube, яка має всі шанси перемогти в нашому шоу! Мало хто знає, що всі 8 тижнів Леся мріяла з’явитися в ролі драматичної акторки. Для нового танцю - фрістайл - Леся Нікітюк та Максим Єжов обрали улюблену народну пісню, на якій виросли цілі покоління - Цвіте терен.

Закінчив вечір головний красунчик і беззаперечний лідер - Іраклі Макацарія, який минулого ефіру вперше отримав заповітні 30 балів! Цього ефіру Іраклі Макацарія та Яна Заєць  виконали пристрасне танго під легендарний хіт Океан Ельзи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Олени Шоптенко зворушив світлиною з крихітним сином

 

Новини по темі