Одна з пар, яка вибула з проекту Танці з зірками, повернеться на паркет

Танці з зірками

Вчора стало відомо, що Оксана Марченко залишає Танці з зірками через травму.

Поділитися:

Телеглядачі зможуть повернути у проект одну з пар, яка вибула з шоу, завдяки голосуванню на сайті телеканалу 1+1. Ім’я зірки, яка повернеться на паркет аби знову поборотися за перемогу, оголосять у прямому ефірі 14 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна показала, якою була в 15 років

Цієї неділі у восьмому випуску оновленого проекту Танців з зірками зіркові пари готові представити нові танцювальні постановки. Цього разу ефір відбудеться під українською темою. Учасники занурять глядачів в українські мотиви та народні традиції.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе відомий усім співак та продюсер Потап. Він буде зустрічати зіркових учасників на балконі та першим дізнається про їхні враження та емоції від оцінок, які будуть ставити судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Ефір відкриє артист українського балету Олександр Стоянов, який продемонструє чоловічу партію відомого балету «Діти ночі».

У свою чергу, зіркові учасники готуються приміряти на себе нові яскраві образи. Так, Руслан Сенічкін відчує себе східним султаном. Іраклі Макацарія та Яна Заєць занурять глядачів у пристрасне та сексуальне танго під пісню ОЕ «Кішка». А от Леся Нікітюк та Максим Єжов спробують себе у нових ліричних образах, виконавши ф’южн під пісню «Цвіте терен». Павло Вишняков з партнеркою Юлією Сахневич покажуть глядачам ліричний вальс. Пара станцює під відомий саундтрек до серіалу «Дві матері», прем’єра якого відбудеться на телеканалі 1+1 16 жовтня.

Хто з колишніх учасників повернеться у проект і чи з’явиться востаннє на паркеті пара Оксани Марченко та Дмитра Чапліна, глядачам телеканалу «1+1» стане відомо вже цієї неділі о 21:00.

Правила оцінювання проекту.

Квитки на ефіри можна придбати за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко показала вправи для струнких ніжок та пружних сідниць

Новини по темі