Чим відповість Катерина Кухар на поцілунок Олі Полякової

Танці з зірками
Як відповість Кухар на поцілунок Полякової
1plus1.ua

Дізнайтеся, чим дивуватимуть учасники танцювального шоу цього тижня

Поділитися:

Цієї неділі, 17 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться четвертий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками. Минулого тижня за результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів, проект залишила пара Наталі Холоденко та Віталія Загоруйка.

Тема четвертого прямого ефіру Танців з зірками - «Made in Ukraine». Основним мотивом цього випуску стануть українські традиції у сучасному прочитанні: від постановок і репертуару до костюмів учасників. Прямий ефір відкриє популярна українська співачка ONUKA своїм хітом «Vidlik», а також на головному паркеті країни виступить легендарна артистка Ніна Матвієнко з піснею «Де ти тепер» Квітки Цісик.

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, які минулого разу отримали найвищі бали від суддів,  готують для глядачів телеканалу 1+1 пристрасний пасодобль. Також Наталя розкриє всій Україні таємницю стосунків з її партнером у першому сезоні і суддею Танців з зірками Владом Ямою.

Оля Полякова та Степан Місюрка після того, як пара опинились у «зоні ризику», налаштовані здивувати шанувальників проекту чуттєвим «contemporary».  Цікаво, що учасники будуть танцювати під пісню «Місяць» своєї конкурентки у Танцях з зірками Наталі Могилевської. Минулого ефіру Оля під час виступу поцілувала суддю проекту Катерину Кухар, але чим відповість всесвітньо відома балерина співачці, глядачі дізнаються вже цієї неділі.

В свою чергу, Сергій та Сніжана Бабкіни готують чуттєву румбу,  яка стане новим прочитанням твору Ліни Костенко «Маруся Чурай». А Юрій Ткач готується до прямого ефіру разом зі своєю маленькою донечкою Лізою. Учасник Ліги Сміху розповів, що з перших днів знайомства з Ілоною зрозумів, що вони стануть друзями. Більше того, їх маленькі донечки Ліза та Рія стали подружками та навіть ходять одна до одної на дні народження, а дружина Віка завчає разом з Ілоною рухи, і вдома подружжя продовжує тренування. 

 

A post shared by Юрий Ткач (@yuriy_tkach) on

Нагадаємо, що минулий випуск Танців з зірками провела Катерина Осадча та Артем Гагарін. А вже наступної неділі на паркет повернеться незмінний ведучий проекту Юрій Горбунов. Хто стане його напарником на зірковому балконі наступного разу - досі залишається інтригою.

Учасники  Танців з зірками виступають під живе виконання оркестру та вокалістів Голосу країни. Цього разу своїм співом глядачів телеканалу 1+1 будуть вражати Віра Кекелія, Інгрет (Інгрет Костенко), Марта Адамчук, LAUD (Влад Каращук) та Лука (Андрій Лучанко).

Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі о 21.00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі