Танці з зірками фінал онлайн – прямий ефір 29.10.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 29 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

29 жовтня о 21.00 канал 1+1 у прямому ефірі покажефінал оновленого шоу Танці з зірками. На головний паркет країни вийдуть 3 пари, кожна з яких спробує вразити своїм танцювальним виступом та отримати омріяну перемогу. 

У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва та актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв..

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Не чекаючи, поки ваша улюблена пара вийде на паркет, ви зможете телефонувати та надсилати смс-повідомлення, аби підтримати їх! З одного номеру можна надіслати не більше 50-ти смс та стільки ж разів подзвонити.

Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою, та пара залишить шоу!

Сьогодні наші зіркові пари востаннє вийдуть на паркет, щоб позмагатися за звання нової танцювальної легенди країни! А також на вас чекають музичні прем’єри від наших суперзірок.

Наші зірки виконають по три танці. Перший буде той, з яким вони прийшли на паркет.Тому, це дуже символічно, що наш фінальний ефір буде відкривати Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко як і 10 тижнів тому. За лаштунками Ахтема називають не тільки секс-символом, а й Сірим кардиналом танцполу! Чи вдасться Олені Шоптенко знову обіграти Наталія Могилевську. Головна інтрига вечора – у ваших руках. Голосуйте!

Якщо бажаєте Ахтему та Олені перемоги, відправляйте смс на короткий номер 7914 із цифрою 10 або телефонуйте за номером 0900 307 810. Їм дуже потрібна ваша підтримка!

Зізнаємося, Надя Дорофєєва не одразу погодилася стати учасницею шоу «Танці з зірками». До останнього моменту вона не вірила, що зможе танцювати. А тим більше стати основною конкуренткою, кумира її дитинства, - Наталії Могилевської. Чи зможе вона стати новою танцювальною легендою, вирішувати тільки вам. Голосуйте за Надю Дорофєєву та Женю Кота.

Голосуйте за Надю та Женю вже зараз. Беріть до рук телефони! Не витрачайте час! Смс з кодом 03 на короткий номер 7914 або дзвінок на 0900 307 803.

Більше півроку ми вмовляли Наталію Могилевську стати учасницею цього шоу. Вона погодилася спочатку стати суддею, а вже потім танцювати. Весь цей час Наталія сварилася та мирилася з нами, про те ми її все одно дуже любимо, як і всіх учасників, бо вона справжня легенда … українського шоу-бізнесу.

Для Наталія виграти цього разу - то справа честі. Допоможіть їй та Ігорю! Телефонуйте 0900 307 805 та надсилайте смс-повідомлення з цифрою 05 на короткий номер 7914.

Її називали головної конкуренткою Наталії Могилевською, і вона би могла перемогти її й стати примою на цьому танцполі, якби не двійка Катерини Кухар у першому ефірі, яка стала для неї фатальною. Та білявки так просто не здаються. Оля Полякова повернулася для того, щоб помститися головній примі країни! Анаконда проти Чорного Лебідя. Останній раунд.

І зараз на паркет вийде пара Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. За 10 тижнів вони провели у репетиційній залі більше чотирьохсот годин, станцювали 11 танців. Та найбільш глядачам запам’ятався їх Ф’южн під хіт гурту Бумбокc.

Весь проект їх підозрювали у романі поза межами танцполу. Та чи було між ними, щось більше ніж танець не знаємо навіть ми. Проте подивившись наступний номер у ванній сумнівів у вас не лишиться. Найсексуальніший перфоменс сезону від Наді Дорофєєвої та Жені Кота. Голосуйте!

Наступною на сцену мала б вийти пара Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменко. Та Легенда настільки розхвилювалася, що їй потрібен час на підготовку. І на допомогу Наталії прийшов не будь-хто, а найсуперечливіша учасниця «Танців з зірками», якій вдалося показати себе справжню всій країні. На сцені інтернаціональна діва з проникливим серцем – Камалія!

Цей танець для Наталії Могилевської був переламним. Глядачі вперше побачили її справжньою, беззахисною та ніжною. І в цьому їй допоміг найтитулованіший бальник нашого шоу – Ігор Кузьменко. Та чи допоможе він перемогти їй у шоу? Голосуйте за Наталію!

А поки ви голосуєте, у шоу повертається найчуттєвіша пара, яка доводить, у житі немає нічого важливішого, ніж кохання. Вони стали сенсацією «Танців з зірками» і першою у світі сімейною парою на паркеті! Зустрічайте! Неймовірні Сніжана та Сергій Бабкіни з новою піснею, яку Сергій присвятив своїй дружині.

Чи обійде Надя Дорофєєва Наталію Могилевську ми дізнаємося незабаром. А поки на головному паркеті країни – найчуттєвіший танець сезону від найчуттєвішої пари. Надя та Женя  розкажуть вам, як вберегти один одного, коли майже не лишилося надії. Тільки ви зможете зробити Надю переможницею! Голосуйте!

Про цю мить Наталія Могилевська мріяла довгих 10 років. Головна інтрига вечора – чи переможе вона сьогодні? Хоча Наталія вже здобула для себе найважливішу перемогу  - вона перемогла себе та свої комплекси. І просто зараз на паркеті сповідь на яку вона не наважувалася все своє життя. 

Ахтем Сеітаблаєв хотів станцювати саме цей танець протягом останніх ефірів, але вирішив залишити його на суперфінал. Цей танець дуже особливий, адже Ахтем присвячує його своєму народу. Тож, зустрічайте Ахтем та Олена і народний кримсько-татарський танець під хіт Джамали. Пам’ятайте, тільки ви вирішуєте, чи переможе Ахтем сьогодні!

Новини по темі