«Танцюй серцем»: за якими критеріями Олена Шоптенко відбиратиме пари, що будуть боротися за поїздку на Blackpool Dance Festival

Танці з зірками
Танцюй серцем: як Олена Шоптенко буде визначати фіналістів конкурсу?

Головний хореограф «Танців з зірками» Олена Шоптенко буде визначати фіналістів конкурсу «Танцюй серцем». Вона розповіла, за якими критеріями буде це робити.

Поділитися:

Конкурс «Танцюй серцем» в межах шоу «Танці з зірками» дає шанс парі професійних танцюристів безкоштовно взяти участь у Blackpool Dance Festival 2022. Які ж головні умови конкурсу «Танцюй серцем» та яким чином буде визначатися переможець?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: це твій шанс потрапити на Blackpool Dance Festival 2022

Для участі у конкурсі «Танцюй серцем» пара повинна заповнити анкету за посиланням та відправити відеозапис свого танцю. Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися тут. 5 пар-фіналісті, які під час 11-го ефіру «Танців з зірками» 14 листопада 2021 року виконають у прямому ефірі свої номери, буде обирати головний хореограф проєкту Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко

Олена Шоптенко розповіла, за якими критеріями буде обирати пари, що вийдуть у фінал. Це:

  • Техніка виконання танцю.
  • Якість, креативність та ступінь підготовки відео.
  • Харизма пари.

Олена говорить:

Найважливіший критерій відбору, безумовно, – це техніка виконання, оскільки мова йде про професійних танцівників, спортсменів. Також для мене важливо, наскільки серйозно пара підійшла до підготовки конкурсного відео, яке повинне в повній мірі показати і техніку, і емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Blackpool Dance Festival 2021: українці завоювали три «золота» (хто поїде у наступному році – відкритий конкурс)

Олена Шоптенко зізнається – для неї важлива не лише технічна майстерність танцюристів, а й те, як вони відчувають танець, розуміють його суть та можуть передати його емоційну складову. Головний хореограф «Танців з зірками» підсумовує:

Важлива харизма в танці. Я дуже не люблю шаблони, а люблю – індивідуальність. Те, наскільки пара самобутня, унікальна, яка в ній є родзинка, новизна – визначальні критерії для мене.

За правилами конкурсу «Танцюй серцем» серед 5-ти пар, які обере Олена Шоптенко, судді шоу «Танці з зірками» визначать переможця. Це станеться на 11-му ефірі. Саме пара, яка переможе, буде танцювати на заключному гала-виступі у 13-му прямому ефірі програми «Танці з зірками», що відбудеться 28 листопада 2021 року. А також отримає головний приз – участь у турнірі бальних танців Blackpool Dance Festival 2022. Всі витрати на проїзд, проживання, костюми, реєстрацію та постановку номеру переможцю будуть оплачені завдяки підтримці мецената Андрія Мацоли.

Напередодні третього ефіру "Танців з зірками" дивіться відео про найцікавіше з другого ефіру шоу:

Новини по темі