Тест по картинці "Яка у вас мова кохання?": що для вас важливо у почуттях

Танці з зірками
Тест по картинці "Яка у вас мова кохання?"

Існує 5 мов кохання: якою любите говорити Ви? Подивіться на картинки та оберіть ту, яка викликає у вас теплі почуття. Читайте далі, що означає ваш вибір.

Поділитися:

Кохання – найкраще та, мабуть, найскладніше почуття, яке може відчувати людина. Для кожного воно різне, а прояви індивідуальні. Проте існує гіпотеза, що є п'ять мов кохання – іншими словами, ваші пріорітетні емоції, які ви хотіли б отримувати від партнера. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест на рівень грамотності від Олександра Авраменка та ознаки функціональної неграмотності (відео)

1. Подарунок

Якщо ви обрали картинку з подарунком, то ваша мова кохання і є подарунки. Вам подобається дарувати не тільки подарунки, а й враження та особисту увагу, тож чекаєте це натомість. З вами можна гарно комунікувати через сюрпризи та інші приємності. Вам не подобаються жадібні люди (не тільки на подарунки, а й жадібні на емоції) та ті, хто забувають пам'ятні дати.

2. Повідомлення

Якщо ви обрали це зображення, то ваша мова кохання – це самі слова, а особливо слова схвалення. Для вас найприємнішим є отримати зранку повідомлення від парнера, як сильно він вас кохає та що ви означаєте для нього. Ви цінуєте листи та листівки, які отримуєте та намагаєтесь зберегти кожну в знак вдячності. Вам важливі підтримка та компліменти – без них ви втрачаєте всі свої сили. А от те, що ви не приймаєте – це грубість та критика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Який ти танець": вибери рух, що подобається і дізнайся більше про свій характер

3. Руки

Ваша мова кохання – дотики. Вам важливий фізичний контакт, адже без нього ви не відчуваєте себе коханими. Невербальний фізичний контакт для вас приємніший, аніж просто діалог. Вам важливі обійми, поглажування тощо. Але те, що ви ніколи не будете терпіти – це фізичні покарання та зневага.

4. Годинник

Ваша мова кохання – час. Маються на увазі види сумісного проведення часу: бесіди, події, прогулянки, подорожі, зустрічі тощо. Ви полюбляєте сумісний відпочинок, проте вас не можна назвати ледачими: ви можете робити багато важливих справ, але куди приємніше робити все разом з коханою людиною. У відносинах вам краще уникати довгих розлучень та ізоляції.

5. Підйом та рука допомоги

Якщо ви обрали це зображення, то ваша мова кохання – допомога. В ній ви вбачаєте велику підтримку. Вам приємні допомога по дому та в своїх справах, а улюблені фрази: "Що я можу зробити для тебе?" та "Чим я можу допомогти?". Проте забута обіцянка та тотальне ігнорування – це те, чого ви не можете витримати та не допускаєте, щоб ваш партнер володів такими якостями.

Не забувайте, що на 1+1 вже стартував проект "Танці з зірками", слоганом якого є "Танцюй серцем"! До речі, цієї неділі, 12 вересня, ефір буде присвячений саме темі кохання! Не пропустіть о 21:00! А щоб придбати квитки на прямі ефіри, натисніть на картинку:

квитки на танці з зірками

Новини по темі