Травми, втома і щирий сміх: Полякова, Шоптенко, Ткач та Скічко вразили тим, як проходять їхні репетиції

Танці з зірками

Учасники Танців з зірками показали ексклюзивні відео з репетицій перед прямими ефірами.

Поділитися:

Минулої неділі на телеканалі 1+1 відбулась успішна прем’єра оновлених Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017

Зіркові учасники Танців з зіркамиЩо Комаров, Шоптенко, Холоденко та Скічко думають про своїх партнерів та їхні партнери опублікували ексклюзивні відео з тренувань у своїх соціальних мережах.

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко проводять у залі весь свій вільний час та мають декілька тренування щодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко розповіла, як їй не вдалося «обікрасти» Зеленського

Мені дуже пощастило з Ахтемом. Він чудовий актор, і щоб у нас все виходило, мені просто потрібно попросити його зіграти танцівника. Решту часу, 10 годин на день, ми робимо так, щоб він грав його краще і краще, - підписала світлину Олена.

«Суперблондинка» Оля Полякова зізналась, що під час тренувань випадково травмувала свого партнера Степана Місюрку:

Своєю чергою чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова суворо тренує актора та учасника Ліги Сміху Юрія Ткача. У програму занять Ілона навіть включила фізичну підготовку, в результаті якої актор навіть схуднув на 5 кілограмів, також пара не забуває про уроки акторської майстерності.

 

Партнерка Олександра Скічка та майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук зізналась, що не відпускає Олександра додому, поки він не виконає складну підтримку.

 

Зазначимо, що під час прем’єрного випуску Танців з зірками жодна пара не залишила паркет. Для того, щоб визначити танцювальний рівень пар під час першого прямого ефіру бали танцівникам виставляла тільки суддівська трійка: Влад Яма, Катерина Кухар«Чорний лебідь» Катерина Кухар зізналася, чому вона така вимоглива до учасників Танців з зірками та MONATIK, а глядацьке голосування розпочнеться з другого прямого ефіру. Хто з зіркових учасників залишить проект, стане відомо за сумою результатів глядацького голосування та балів професійного журі у кінці другого прямого ефіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK запалив паркет Танців з зірками разом із суддями і учасниками шоу (відео)

Нагадаємо, перший прямий ефір Танців з зірками став найкращим продуктом серпня як по аудиторії 18-54, вся Україна (рейтинг - 5.8%, частка - 19.3%), так і по аудиторії 18-54, міста 50К + (рейтинг 6.9%, частка - 23.8%). Програма стала лідером у слоті зі значним відривом від конкурентів.

Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі на телеканалі 1+1 о 21.00.

У межах прем’єрного випуску стало відомо, хто склав пари зірковим учасникам проекту. Так, вражати глядачів телеканалу 1+1 на головному паркеті країни будуть пари: співачка Наталя Могилевська та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро КомаровДмитро Комаров відповів на критику свого виступу у Танцях з зірками та Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, співачка та тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофеєва і танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот, шоумен та ведучий Олександр Скічко та майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв та переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, психолог Наталя Холоденко та призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, співачка Камалія та чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук, «суперблондинка» Оля Полякова та хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, актор та учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, співак та тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін та його дружина Сніжана.

Новини по темі