Юрій Ткач розповів, за кого вболіває на "Танцях з зірками" та як ставиться до оцінок Ілони Гвоздьової

Танці з зірками
Юрій Ткач розповів, за кого вболіває на "Танцях з зірками", а також як ставиться до оцінок Ілони Гвоздьової
Instagram/yuriy_tkach

Ведучий балкону в п'ятому ефірі шоу "Танці з зірками" Юрій Ткач розповів про власне ставлення до учасників та журі.

Поділитися:

Комік та актор Юрій Ткач став ведучим балкону в п'ятому ефірі шоу "Танці з зірками"! Для бекстейджу зірка відверто розповіла, як ставиться до проекту, за кого з учасників вболіває та як ставиться до оцінок запрошеної судді Ілони Гвоздьової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова та Юрій Ткач повернуться на «Танці з зірками» у вечір кіно

Юрій Ткач порівняв шоу "Танці з зірками" з дитячим табором:

Ми приходимо сюди навіть просто так, не в кадр. Це все так зворушливо. Це як в дитячих таборах: зміна закінчується, ти їдеш додому, а потім приїжджає інша зміна і ти сумуєш. Але цей сум завжди сюди тягне.

Нагадаємо, що Юрій також брав участь у шоу: він був у парі з Ілоною Гвоздьовою, яка теж була на цьому ефірі, але у якості запрошеного журі! Вчора Ілона та Юрій станцювали диско в образах Грю та Люсі з "Нікчемний Я". Подивімось, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Маскарад» на 1+1: донька Маші Єфросиніної, син Ірини Білик та донька Юрія Ткача допоможуть батькам вгадати, хто ховається в образах казкових героїв

Як Юрій Ткач сприймав оцінки від Ілони та чи погоджується він з жорсткою критикою колишньої партнерки? Пояснює:

Ілона ж дивиться, як професіонал і трохи вітряна жінка. Оцінки вона виставляє як вітряна жінка... П'ятірки вона ставила, як професіонал, а десятки – як вітряна жінка!
Ми з нею трішки повернулись на шоу, я зрозумів, що задишка неминуча, з нею поїдемо додому сьогодні та, я думаю, на цьому завершимо з танцями. Хоча, хто його знає? Я кожен рік про це кажу. 

За кого ведучий балкону вболіває? Зізнався:

Я можу назвати конкретно: KADNAY та Аліна Лі, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, навіть трохи MELOVIN та Ліза Русіна. У Мела просто такий стиль агресивний, але мені частково цей епатаж подобається. Я просто розумію, що це образ, що він зовсім інша людина. Мені це трохи імпонує. Я думаю, що це не справедливо, коли людині просто ставлять п'ятірки-двійки-трійки... Хоча таким чином вони підіймають його рейтинг і люди починають голосувати.

 Дивіться бекстейдж шоу "Танці з зірками", аби дізнатись усі деталі:

Новини по темі