Виступ Вікторії Булітко довів Катерину Кухар до сліз (відео)

Танці з зірками
Катерина Кухар заплакала в прямому ефірі (відео) | Танці з зірками | 1+1

Що змусило її настільки розчулитися?

Поділитися:

Для глядачів Вікторія Булітко — весела, запальна артистка, яка завжди жартує та не боїться посміятися над собою. Але зважаючи на особливу тему п’ятого ефіру «Танців з зірками» — «рік, який змінив моє життя» — учасниця вирішила бути як ніколи відвертою.   

Минулої осені трапилася трагедія, в яку досі важко повірити і акторам «Дизель Шоу», і багатьом українцям. Наслідком страшної ДТП стала загибель Марини Поплавської — зірки гумористичного телешоу, яка була для Вікторії колегою та подругою. 

Фото: instagram/bulitka

«Це був переїзд зі Львова до Києва. Ми всі спали. Я прокинулася від дуже сильного удару... — крізь сльози згадує Булітко. —  Посипалися повідомлення, як всім шкода. Писали з усього світу».

Це легенда... І ця легенда була моєю подругою, матір'ю. Усім. Я б так хотіла продовження...

Саме тому свій виступ Вікторія та Дмитро присвятили людям, які пішли від нас, але назавжди залишилися в наших серцях. Від зворушливої теми, болючих спогадів і емоційного контемпорарі пари не витримала навіть прима-балерина Катерина Кухар. На її очах бриніли сльози, а голос тремтів. 

«Людина мислить, а Бог креслить. Ми всі чудово розуміємо цінність життя, але ніхто не може сказати напевно, що буде з ним завтра. Я дуже вдячна команді 1+1 за те, що вони присвятили цей номер близьким людям, яких із нами більше немає, — прокоментувала суддя та звернулась до учасників. — Ви з легкістю можете стати фаворитами цього шоу. Мені дуже імпонували сьогодні й арабески, і пірует аттітюд».

Від Катерини тандем Булітко і Дікусара справді отримав омріяні 10 балів, а ось інші члени журі не продемонстрували такої впевненості в танцювальних навичках пари. Загальна сума балів 25 дозволила учасникам посісти місце в середині турнірної таблиці. 

Дивись виступ Вікторії Булітко і Дмитра Дікусара та обирай, на боці кого із суддів ти: 

Більше цікавого про учасників «Танців з зірками»: 

1. «Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

2. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

3. «Ми ближчі, ніж коханці», — Дікусар про стосунки з Булітко

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі