Вперше в історії «Танців з зірками» зірка танцювала без партнера: Костянтин Войтенко присвятив свій чуттєвий соло-танець дружині

Танці з зірками
Костянтин Войтенко станцював танець-присвяту своїй дружині: вперше на "Танцях з зірками" зірка танцювала без партнера

Актор Костянтин Войтенко сьогодні на «Танцях з зірками» танцював соло, без партнерки. Таке було вперше в історії проєкту.

Поділитися:

Актор Костянтин Войтенко сьогодні на проєкті «Танці з зірками» танцював модерн під живе виконання Сергія Бабкіна.

Бабкин

Вперше в історії шоу зірка танцювала без партнера: Войтенко присвятив чуттєвий соло-танець своїй дружині Валентині, з якою у нього зараз складаються непрості стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Костянтина Войтенка розповіла правду про їхні сімейні стосунки: пара з квітня не живе разом

Раніше Костянтин говорив, що хоче дійти до ефіру з родичами і запропонувати своїй дружині станцювати з ним, щоб їхні сварки закінчилися добре. Зараз же Войтенко зізнається:

Я не готовий давати жодного інтерв’ю з приводу особистого життя. Бо це завдає болю і мені, і Валі. Я не хочу, щоб ми з цього робили якесь шоу, я хочу владнати все за кадром.

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук прийняли безпрецедентне для шоу «Танці з зірками» рішення: Костянтин сьогодні танцював танець-присвяту своїй дружині соло, без партнерки. Роксоляна Маланчук про це говорить:

Я бачу, що йому хочеться розірвати свою душу, покричати в танці, вивільнити все… Тому вперше за всю історію проєкту зірка танцює сама. Такого ще не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко станцював танець-присвяту Григорію Чапкісу – комбінація класичної та сучасної хореографії у постановці сина маестро танцю Грега Чапкіса

А Войтенко резюмує:

В танці набагато більше зрозуміло про мої відчуття і почуття. І це буде безболісно і для мене, і для моєї дружини.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі