Кореспондентка ТСН Наталія Нагорна показала, як працюють парамедики на передовій

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Кореспондентка ТСН Наталія Нагорна показала, як працюють парамедики: емоційний репортаж з передової

Емоційний репортаж про роботу парамедиків на передовій

Поділитися:

Робота, в якій важлива кожна хвилина. Репортаж кореспондентки ТСН Наталії Нагорної про роботу бойових медиків на передовій. Такі сюжети показують зазвичай лише через кілька днів після зйомки, аби всі родичі, які впізнають своїх бійців, вже були поінформовані про їхні травми і точно знав, що кожен із них був врятований лікарями. Про тихий день, який перетворився на гарячі перегони, у сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирішила не боятися: історія медсестри Оленки, яка повернулася з заробітків у Польщі, щоб допомагати українським військовим

Був звичайний день на Миколаївщині, коли бойові медики чергують і нудьгують. 53-річний Сергій, у минулому сімейний лікар із досвідом в АТО і його 23-річний напарник-фельдшер Михайло, нині студент-заочник вже два тижні працюють в режимі очікування. 

"До всього звикаєш, а до війни не звикнеш ніколи", — каже Михайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я побачив стільки болю, але не зламаюсь ніколи", — військовий медик "Азову" опублікував пронизливу фотографію закривавлених рук у формі серця

Хлопці якомога швидше мають довозити поранених до лікарні. Дуже багато чого залежить і від водія, який несеться з увімкненою сиреною. До слова, не завжди дорогу  уступають... Важким пораненим надають першу допомогу у дорозі, підтримують у свідомості, розмовляють. Передавши поранених, одразу відмивають транспорт від крові. Інколи бійці і шуткують у дорозі. 

Новини по темі