Соломія Вітвіцька змінила машину на електросамокат

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька проїхалася вулицями Києва на електросамокаті

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька проїхалася Києвом на електросамокаті.

Поділитися:

Ведуча ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька нещодавно у соцмережах розповіла про те, що, нарешті, наважилась проїхатися вулицями Києва на електросамокаті. Перші уроки водіння вона взяла у свого досвідченого колеги, ведучого проєкту FreeДом Володимира Рабчуна.

«Мені самій було трохи лячно виїжджати за межі ЖК, де я живу. З Вовою було якось надійніше, бо він вже долав різні відстані і почуває себе на дорогах міста впевнено. Тож, коли він поруч, я теж впевненіше себе почуваю. Сама я поки що не наважуюсь на далекі відстані рушати. Але з досвідом, думаю, у мене все буде супер! «Страшно» і «боятись» це взагалі не про мене», – розповідає Соломія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич, Тімур Мірошниченко, Соломія Вітвіцька, Дмитро Комаров: як ведучі 1+1 працюють на інформаційному фронті та займаються благодійністю (відео)

Цього літа колеги телеведучої подарували їй білий електросамокат, про який Соломія давно мріяла, тож час було втілювати мрії у життя.  

«Вова дав мені купу класних порад. По-перше, треба знати правила дорожнього руху і поважати всіх учасників руху. По-друге, пішоходи головні і сигналити і казати «перепрошую, дайте проїхати», це не коректно. По-третє, радив запам’ятати, що я керую самокатом, а не він мною», – усміхаючись, каже ведуча.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кожного ранку прокидаєшся і думаєш — жива, це вже перемога!» — ведуча Соломія Вітвіцька розповіла про діяльність на інформаційному та волонтерському фронті

А тим, хто хоче їздити на самокаті, але все ще не наважується, Соломія Вітвіцька радить просто одного разу спробувати.

«Зараз для цього є купа можливостей. Навіть електросамокат не треба купляти, якщо ви в собі не впевнені, а взяти напрокат. Це дуже зручно. За нестачі палива в Україні, мені здається, багато людей якраз викручувались таким чином. Мені навіть тато казав, що пенсіонери вже переходять на електросамокати. Єдиний мінус – це відсутність велодоріжок. У нашій країні все ще небезпечно їздити по дорогах на самокаті. Але великий плюс – можна об’їжджати величезні затори. Тому буду насолоджуватись їздою на своєму новенькому самокаті!», – говорить Вітвіцька.

Новини по темі