Зірки 1+1 привітали Лідію Таран з дебютом у дубляжі

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведучі 1+1 на прем'єрному показі мультфільму про драконів

Ведуча ТСН озвучила героїню мультфільму «Як приборкати дракона-3: Прихований світ».

Поділитися:

Днями в Києві відбувся прем’єрний показ довгоочікуваної серії пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона-3: Прихований світ».

Ведуча ТСН, куратор благодійного проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран озвучила нову героїню мультфільму – Ґрізельду, завойовницю, яка мріє приручити дракона. На подію Таран прийшла зі своєю 12-річною донькою Василиною.

Одними із перших  побачити мультфільм та підтримати колегу прийшли зірки каналу 1+1 – Неля Шовкопляс із синами-двійнятами Тимофієм і Матвієм, Валентина Хамайко з доньками Соломією, Мирославою та найменшим сином Андрійком, якому нещодавно виповнилось два місяці, Олександр Попов, Марічка Падалко з доньками Машою та Катею, Святослав Гринчук з дружиною Христиною та донькою Дзвінкою, Олексій Душка з дружиною Оленою та донькою Дашою, Соломія Вітвицька з похресниками.

«Для мене роль Грізельди – це перший досвід дубляжу. Я погодилась озвучувати героїню  мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» заради підопічної нашого проекту «Здійсни мрію» Аніти Горват. Дівчинці 4 роки і вона дуже любить драконів, хоче політати на них. Для нашого арт-марафону #моядитячамрія вона намалювала себе біля дракона. І ми з командою робимо все можливе, аби здійснити її мрію. Моя участь у дубляжі – це лише перший крок до здійснення мрії Аніти. Вже незабаром вона зустрінеться зі справжнім велетенським драконом. А як це буде – вже скоро ми розповімо в ТСН», – поділилася Лідія Таран.

На показ мультфільму також прийшла і маленька мрійниця Аніта Горват з мамою. Вона першою в Україні подивилася мультфільм «Як приборкати дракона-3: Прихований світ» ще зранку перед прем’єрою. Дівчинка була в захваті від атмосфери прем’єрного показу і разом з Лідією Таран давала інтерв’ю Катерині Осадчій. Аніті дуже сподобався капелюшок телеведучої, на якому був синій дракон, тому Осадча подарувала його дівчинці.

Нагадаємо, згідно з соціологічним дослідженням "Про що мріють діти?", проведеним благодійним фондом "Ти не один" спільно з UMG, 15% дітей мріють, коли дивляться мультфільми. 95% з них мріють мати суперсилу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підопічна проекту Здійсни мрію зустрілася з Ніком Вуйчичем та розповіла йому про свою мрію

Новини по темі