Він ще й готує: Макс Чмерковський, суддя шоу "Танці з зірками" поділився рецептом стейку з яловичини та американського салату "коул слоу"

Рецепт приготування стейку з яловичини та американського салату "коул слоу"
Pexels

Зірковий суддя найтанцювальнішого шоу країни Макс Чмерковський поділився власним рецептом та приготував стейк з яловичини та американський салат "коул слоу".

Поділитися:

Макс Чмерковський, американська зірка та король латини, провів на паркеті 37 років та 17 сезонів «Танців з зірками» у США. Україно-американський хореограф, а зараз ще й зірковий суддя найтанцювальнішого шоу «Танці з зірками» завітав у студію денного шоу «Твій день» та приготував стейк з яловичини та салат «коул слоу».

На перший погляд, історія Макса Чмерковського схожа на казку, проте в його житті були регулярні випробування долі. Макс почав займатися танцями в 4 роки, але у 13 його кар'єра могла завершитися через перелом ноги. Медики казали, що хлопець більше ніколи не затанцює професійно, але Чмерковський паркет не залишив. Наступним випробуванням стала еміграція родини у США. 

Я не став американцем в Америці, а продовжую бути одеситом в Америці.

На заваді кар'єрі танцюриста став мовний бар'єр та брак грошей. Щоб вижити Макс вимушений був підробляти у місцевому ресторані. Хоча, можливо саме це, як згадує зірка, стало поштовхом для розвитку його кар'єри танцюриста.

На питання, чому у студії шоу «Твій день» Макс вирішив приготувати м'ясо, зірковий хореограф відповів:

Я люблю все, що пов'язано з м'ясом. Мені здається, що стейк та гриль — це чоловіча історія. Мені ще далеко до вегетаріанства. 

Макс Чмерковський розказав, що він любить готувати та завжди находить для цього час, бо йому дуже смакують домашні страви.

Його улюблені страви — це стейк та салат, бо на паркеті він витрачає багато енергії, а ці продукти добре наповнюють організм протеїнами. 

Ми пропонуємо рецепти улюблених страв зіркого хореографа та судді шоу «Танці з зірками» — стейк з яловичини та американський салат «коул слоу».

Як приготувати стейк з яловичини

Для приготування стейку з яловичини необхідно взяти наступні продукти:

  • яловичина — 500 г
  • сіль — 1 ч.л.
  • перець — 1 ч.л.
  • олія — 1 ст.л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт домашнього кетчупу на зиму: покрокова інструкція приготування натурального соусу з томатів

Для приготування стейку з яловичини необхідно:

►Нарізати яловичину на порційні кусочки.
►Підготовлене м'ясо полити олією та притрусити сіллю та перцем.
►Підсмажити стейк на грилі з обох сторін.
►Готові шматки м'яса завернути у фольгу для того, щоб воно трішечки "відпочило". Стейк може залишатися трішечки сирим та бути рожевого кольору. 

Макс Чмерковський розказав, що його мама любить куштувати добре прожариний стейк, але він вважає, що це неправильно. Стейк дуже добре смакує, коли він трішечки сирий.  

Стейк — це така страва, яку можна їсти трішечки недосмаженим, все залежить від вашого смаку.

стейк по рецепту Чмерковського

Рецепт приготування американського салату "коул слоу"

Для приготування салату "коул слоу" необхідно взяти наступні продукти:

  • морква — 100 г
  • капуста — 300 г
  • сметана — 70 г
  • американська гірчиця — 1 ч.л.
  • хрін — 10 г
  • сіль, перець — на смак

Для того, щоб приготувати салат "коул слоу" треба: 

►Натерти моркву на великій тертушці, а хрін — на міленькій.
►Нашинкувати капусту.
Приготувати соус: змішати сметану, американську гірчицю, сіль та перець.

Подрібнені овочі заправити сметанним соусом. Притрусити подрібненою зеленню. 

Подавайте американський салат коул слоу зі стейком з яловичини. 

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт гарбузового крем-супу від актриси Ольги Сумської  — королівська страва з власної книги рецептів народної артистки (відео)

Дивіться відео сюжет з секретом приготування стейку з яловичини від зіркового судді Макса Чмерковського: