Спагеті з кабачків: Руслана Писанка приготувала кабачки з куркою та часниковою заправкою (рецепт)

Спагеті з кабачків: як приготувати страву? Рецепт від Руслани Писанки
pixabay.com/Einladung_zum_Essen

Спагеті з кабачків – смачна та оригінальна страва літа. Руслана Писанка приготувала їх з куркою та особливою часниковою заправкою.

Поділитися:

Руслана Писанка в ефірі шоу «Твій день» приготувала оригінальну літню страву: спагеті з кабачків. Щоб зробити їх більш ситними та насиченими за смаком, можна додати під час приготування курку та часникову заправку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаршировані перці, помідори, кабачки у сметанному соусі: рецепт Руслани Писанки

Інгредієнти

Для приготування порції на 2-3 особи знадобиться:

  • 3 шт. кабачків;
  • 2 шт. курячого філе;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 помідори;
  • цукор, сіль, перець за смаком;
  • олія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати смачну запіканку з кабачків: рецепт «шарлотки» з кабачків від Руслани Писанки

Приготування

Щоб приготувати спагеті з кабачків, треба:

♦Помити кабачки та натерти їх на дрібній тертці (для корейської моркви). Краще брати молоді кабачки, чистити від шкірки їх не потрібно.

♦Бланшувати натерті кабачки: кинути у підсолену киплячу воду на 30 секунд.

♦Відкинути бланшовані кабачки на друшляк, дати воді стекти.

♦Викласти їх на розігріту, змащену олією пательню і трохи обсмажити. Можна взяти оливкову олію.

спагеті кабачки

♦Паралельно приготувати заправку: часник та помідори порізати дрібними кубиками та обсмажити на пательні, додавши трохи цукру, солі та перцю за смаком.

♦До кабачків додати заправку, гарно все перемішати і ще 2-3 хвилини обсмажити на невеликому вогні.

♦Помити та порізати на невеликі шматки куряче філе. Обсмажити на іншій пательні до готовності, посоливши і поперчивши за смаком.

♦Перемішати курку з кабачковими спагетями. Подавати страву самостійно, або додавши зелень, фрукти, моцарелу.

Переглянути, як Руслана Писанка готує спагеті з кабачків, можна у випуску шоу «Твій день» від 8 липня 2021 року.