Стало відомо, хто ховається за костюмом "Капелюшника" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Капелюшника у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Капелюшника?

Поділитися:

Сьогодні, 6 листопада о 20:15 на 1+1, відбувся грандіозний фінал головного шоу суботи "Маскарад"! І наступним персонажем, якого розкрили учасники команд, став Капелюшник! Дізнаємось деталі про зірку, яка до цього дня ховалась під костюмом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Дікусар про роль Нептуна у шоу «Маскарад»: «Тут втілилося в життя те, про що я і не мріяв...»

Божевільний Капелюшник змусив всю країну затамувати подих від екстремальних фокусів. Герой продемонстрував небезпечний номер, під час якого Юля Саніна піднялася у повітря без будь-яких допоміжних засобів. А Ігоря Ласточкіна змусив «зменшитись» у декілька разів. Дивіться, як це було:

Сьогодні команди мисливців вирішили, що досить зірці ховатися за цим косюмом! Отже, за Капелюшником ховався веудчий Юрій Горбунов.

Горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мені здається, що Юрі Горбунову час і самому взяти участь у «Танцях з зірками», – ведучий Тімур Мірошниченко

Юрій Горбунов сказав:

В своєму житті в яктйсь момент я зрозумів, а чому б і ні. Я коли побачив Марію тут, я зрозумів, що все пропало. Але я не думав, що ти по моїм щиколоткам вгадаєш... Спочатку я намагався ходити  Джонні Депом, потім Коляденко поліз мене...

Дивіться відео розкриття Капелюшника:

Нагадаємо, 6 листопада проходить фінал головного шоу суботи "Маскарад". Яка ж команда мисливців перемогла у шоу? Дивіться за посиланням.