Повернення Олега Винника та нові прогнози Буданова: що покаже “Вечірній Квартал” у нових випусках

Новий Вечірній Квартал
Про що будуть нові випуски Вечірнього кварталу 13 та 20 травня о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна - 1+1

Не пропустіть!

Поділитися:

13 та 20 травня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нових випусків “Вечірнього Кварталу”. Гумор - теж зброя, тому актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу” обʼєдналися, щоб позитивних емоцій було більше. У нових благодійних концертах гумористи покажуть номери на найактуальніші теми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірш для тата-захисника та пісня-присвята українським дітям: зворушливі номери нового "Вечірнього Кварталу"

“Навіть у цей непростий час гумор заряджає, надихає, і без нього ніяк, тому що це частина нашого ДНК і ніхто не вирве його з наших сердець. Так що сміємось, отже перемагаємо”, - говорить актор “Вечірнього Кварталу” Юрій Ткач.

Вечірній Квартал 1+1

У нових випусках гумористичної програми глядачі побачать Олександра Пікалова у ролі Віктора Януковича. Цього разу колишній президент-втікач здаватиме іспит… на знання української мови та історії. Також на сцені “Вечірнього Кварталу” зʼявиться Олег Винник, але у виконанні Степана Казаніна. Не перший місяць світські медіа намагаються зʼясувати, де ж зараз співак. Ось “кварталівці” вирішили пофантазувати і зробили гумористичну мініатюру про те, як одна з “вовчиць”, яку зіграла Тетяна Песик, раптом  зустріла свого кумира. Як пройшла така неочікуванна зустріч, глядачі дізнаються у нових випусках “Вечірнього Кварталу”. А Юрій Великий в образі Кирила Буданова уявить, як очільник ГУР святкуватиме… поминки.

Не обійдеться і без музичних номерів. Акторки “Жіночого Кварталу” презентують свою версію “Парової машини”, а також виконують зворушливу пісню-присвяту захисникам та захисницям.

Вечірній Квартал 1+1

Крім того, серед музичних номерів глядачі побачать виступ одного з найпопулярніших українських виконавців Артема Пивоварова з піснею “Там у тополі”. Chico & Qatoshi запалять зал хітом “Ластівки”. Тіна Кароль вперше на сцені виконає пісню “Мед”. Зірка “Голосу країни” Tayanna заспіває зворушливу пісню “Хлопче”.

Вечірній Квартал 1+1

Традиційно квитки на концерт не продавались. Серед глядачів - військові, прикордонники, переселенці. З моменту повномасштабного російського вторгнення актори та акторки Студії "Квартал 95" не залишались осторонь і щодня допомагають Україні, здійснюючи волонтерську діяльність, дають благодійні концерти, виступаючи у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах.

Вечірній Квартал 1+1

Налаштовуйтесь на позитивний настрій і не пропустіть нові випуски “Вечірнього Кварталу” 13 та 20 травня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорсткий гумор та зворушливі номери: зірки "Вечірнього Кварталу" про нові благодійні концерти та жарти під час війни (інтерв’ю)

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі