Вірш для тата-захисника та пісня-присвята українським дітям: зворушливі номери нового "Вечірнього Кварталу"

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі
Найзворушливіші номери нового Вечірнього Кварталу 2023 — 1+1

Дивіться новий благодійній концерт "Вечірнього Кварталу" на телеканалі "1+1 Україна".

Поділитися:

18 березня о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем’єра благодійного концерту "Вечірнього Кварталу". Глядачів чекають нові гумористичні мініатюри та музичні номери на актуальні теми. Ми зібрали добірку зворушливих виступів, які нагадують про ціну боротьби за свободу, незламність та сміливість українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорсткий гумор та зворушливі номери: зірки "Вечірнього Кварталу" про нові благодійні концерти та жарти під час війни (інтерв’ю)

"Я маленька, але я вас не боюся" — вірш від українки

У весняному випуску "Вечірнього Кварталу" на сцену вийшла маленька дівчинка Даша з Харкова і прочитала зворушлий вірш для свого тата-захисника. Олександр Пікалов познайомився з Дашею в Харківському санаторії для реабілітації українських військових, куди разом зі співаком Дмитром Шуровим і автором пісень Андрієм Голованем приїхали з виступом, щоб підтримати українських захисників. Вірш у виконанні Даші так розчулив Олександра, що він запросив її виступити на сцені "Вечірнього Кварталу". 

"Останній концерт в кожному такому заїзді ми даємо в реабілітаційному центрі під Харковом, де лікуються наші військові. Туди ж до них приїздять родини. І ось після виступу, коли ми вийшли на вулицю, до нас підійшла дівчинка і каже: "Привіт, я Даша, можна я вам зачитаю вірша?". І вона так талановито декламувала вірш, що ми вирішили запросити її виступити у "Вечірньому Кварталі"", — поділився історією знайомства Олександр Пікалов.

Весняний Вечірній Квартал 2023 - 1+1

"Вона тата свого малює" — пісня від Жіночого Кварталу

Акторки «Жіночого Кварталу» виконали щемливу пісню-присвяту всім дітям, які чекають на своїх батьків з війни. На сцену разом з ними вийшли доньки Юрія Ткача — Єлизавета та Євгена Кошового — Серафима. Гладачі в залі, серед яких захисники і захисниці України, лікарі та волонтери, не змогли стримати сліз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Тищенка та ревнощі дружини Бориса Джонсона: Євген Кошовий про нові концерти "Вечірнього Кварталу"

Вечірній Квартал 2023 - 1+1

"А що якби вона втомилася?" — пісня-присвята українським жінкам

У фіналі актори "Вечірнього" та "Жіночого" Кварталу виступили зі зворушливою піснею на честь українських жінок і привітали зі святом 8 березня.

"А що якби вона не встигла доповзти
і на руках жіночих його донести?
А що якби вона втомилась і не мала сил
годинами дивитися на ворога в приціл?
А що якби вона не їхала повз пости,
щоб хлопцям допомогу вчасно привезти?
Вона ховає свої сльози і ховає біль
та ніжно посміхається при зустрічі тобі..." — йдеться у пісні.

Дивіться новий випуск благодійного концерту "Вечірнього Кварталу" 18 березня о 19:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Новий Вечірній Квартал - 1+1

Новини по темі