5 знаменитостей, яким вік – не завада

5 знаменитостей, яким вік – не завада | Життя відомих людей | 1+1
Фото: Getty Images 

Схоже, їм вдалося приручити час.

Поділитися:

Мати неперевершений вигляд важко у будь-якому віці, а коли тобі за 50 – це вже справжня магія. Голлівудські зірки цим чаклунством оволоділи і не приховують своїх секретів. Програма «Життя відомих людей» показала тих, хто домовився з часом. Бери їхні хитрощі на замітку.

Дженніфер Лопес

50-річна артистка знімається у кіно, запалює сцену, виховує двох дітей і попри все залишається красунею. Зірка тренується так багато, як може. Зазвичай, вона приділяє заняттям спортом одну годину тричі на тиждень. Цього їй цілком вистачає. А ще Дженніфер не курить, відмовилася від алкоголю і кофеїну і п’є багато води.

Я вірю, що вода допомагає не гладшати. Я не рахую, скільки п’ю, просто роблю це протягом дня, – розповідає артистка.

Джаред Лето

Зовнішній вигляд 47-річного співака, актора Джареда Лето не змінився навіть після численних експериментів. Так, задля ролі трансексуала Лето скинув 23 кілограми.

Коли втрачаєш таку вагу, змінюється усе: як ти рухаєшся, говориш, думаєш, відчуваєш. Це повністю змінює тебе як особистість, – зізнається Джаред.

Після зйомок актор швидко повернувся у форму завдяки декільком секретам. Артист жартує, що велику роль відіграє також те, що він неодружений. Насправді ж Лето ретельно стежить за своїм здоров'ям. Він відмовився від цигарок, алкоголю, займається спортом та впевнений, що запорука гарного вигляду – сон. 

Кіану Рівз

55-річний актор Кіану Рівз щиро зізнається, що не знає, у чому секрет його зовнішнього вигляду. 

Я не знаю, чому так. Перевантажую своє тіло і не розумію, що відбувається, – дивується Рівз. 

Справді, ані дієти, ані виснажливі тренування чи недоспані ночі через цілодобові зйомки ніяк не позначилися на зовнішності актора. Цьому є лише одне пояснення – гени. Батько Кіану – гаваєць, а вони набагато довше, ніж європейці чи американці, залишаються молодими.

Геллі Беррі 

53-річна акторка Геллі Беррі має оригінальний секрет молодості. 

Візьміть кістки. Так-так, саме ті кістки, які м'ясники на ринку викидають. Варіть їх протягом доби і випийте бульйон. Це суцільний колаген. Просто щось нереальне! – ділиться Беррі. 

Звісно, це не єдина запорука стрункої фігури та гладенького обличчя. Коли зірці було 23, їй діагностували цукровий діабет. Відтоді Геллі дотримується кето-дієти, тобто вона відмовилася від цукру та вуглеводів. 

Шерон Стоун

У свої 61 акторка Шерон Стоун має значно молодший вигляд. Зірка не приховує, що дотримується здорового способу життя, відмовилася від алкоголю та регулярно займається спортом. Шерон не боїться свого віку і любить себе з усіма недоліками. 

Нещодавно я зрозуміла, що схожа на класичну європейку, яка з віком стає все красивішою. Нехай почує кожен – дорослі жінки ще прекрасніші молодих дівчат, адже у них є безцінне  досвід, – переконана акторка. 

Фото: Getty Images 

Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Лопес та Геллі Беррі , а Шерон Стоун 

Дивись відео і дізнавайся ще більше секретів молодості голлівудських зірок:

Читай також про інших зірок, які мають чудову зовнішність, не зважаючи на свій вік: 

1. 

2. 

3.