Юлія Саніна про батька: мої перші екстравагантні костюми пошив він

Юлія Саніна розповіла зворушливі історії про батька: він вчив її грати на фані й артистичним рухам та був барабанщиком в The Hardkiss.

Поділитися:

З дитинства міцним чоловічим плечем для співачки Юлії Саніної був батько Олександр. Він робив такі вчинки, що щемить в душі! Зірка каже, що в неї найкращий тато на Землі. Юля поділилася з ЖВЛ найкращими історіями, пов'язаними із рідною людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна з чоловіком святкують річницю весілля: пара 10 років у шлюбі (зворушливі фото)

Юля не була б такою сильною та вольовою без першого чоловіка в житті – батька. Його віра в донечку допомогла їй стати тією, ким вона є сьогодні. Олександр розумів Юлю ще тоді, коли інші зрозуміти не могли. Татусь змалку привчав дівчину до музики, адже сам музикант. У всіх дитячих музичних та пісенних конкурсах Юля незмінно брала першість. Тоді, замість тисяч гримерів та стилістів, була одна людина – тато. Він самостійно розроблював її перше екстравагантне вбрання! Олександр пригадує:

Вишивав по ночах. Розбивалися ялинкові іграшки, додавались якісь блискітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна поділилася враженнями від зйомок нового сезону шоу «Маскарад» та розповіла про свій тур, дозвілля з сином і секрети щасливого подружнього життя

Проте Олександр привчав доньку не тільки до сцени, а й до науки. Юля розповіла, як батько вчив її читати:

Ми виходили на пляж, він писав на піску слова, я їх читала. Інші діти були з мамами, а тато був єдиний з донькою.

Захищав татусь свою крихітку як найціннішу коштовність світу: Олександр, наче супермен, швидко опинявся там, де його дівчина потребувала допомоги.

Я пам'ятаю, як я поїхала в літній табір і мене там образила одна дівчинка. Тато був з Києва в Одесі вже за кілька годин після мого дзвінка. Історія завершилася суворою розмовою з батьками тої дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Артем Пивоваров про дитинство без батька: «Я виріс в оточенні двох неймовірних жінок»

Юля ледве пригадує ситуації, коли татко її сварив. Дуже сильно батько злився одного разу, коли донька не слухалася – тато ще пам'ятає цю ситуацію та йому досі соромно за неї:

У мене в сім'ї батько – це хороший поліціянт. Мама більш сувора.

Батько Юлії Саніної не тільки навчив її грати на фані та артистичним рухам – він ще й придумав їй псевдонім "Саніна" та деякий час був барабанщиком в The Hardkiss!

Дивіться сюжет з Юлією Саніною про "Маскарад" та сімейне щастя: