Артур Логай розповів про підліткову ігроманію, спробу суїциду та те, як сини змінили його життя

Півфіналіст «Танців з зірками», актор Артур Логай розповів «ЖВЛ» про свій шлях до успіху та особисте життя.

Поділитися:

Півфіналіст «Танців з зірками», актор Артур Логай ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів, через що він пройшов на шляху до успіху та як приділяє увагу дружині і дітям. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

2021 рік став для актора Артура Логая роком великих кар’єрних змін. Спочатку його затвердили на роль Андрія у серіалі «Моя улюблена Страшко». Про це він згадує:

«Я був на кастингу на роль головного героя, Макса. Потім мені подзвонили і сказали, що на Макса не затвердили, але затвердили на Андрія».

Логай

За сюжетом серіалу Андрій – найкращий друг головного героя. Серіальний герой Артура – бабій, якого актор так майстерно втілив на екрані, що на нього звернули увагу продюсери шоу «Танці з зірками» та запропонували взяти участь у проєкті. Логай з радістю погодився. Про це шоу він гворить:

«Танці з зірками – це точно поштовх для кар’єри. Це більша впізнаваність і більша привабливість для продюсерів».

Дивіться, як Артур Логай та Анна Кареліна танцювали пасодобль на останньому ефірі "Танців з зірками":

У проєкті Артур Логай дійшов вже до півфіналу! Та його творчий і життєвий шлях не завжди складався так безхмарно. Артур згадує – після розлучення батьків з мамою переїхав до Мелітополя і там почав шукати авторитетів серед дворової компанії. Це призвело до того, що з 12 до 18 років Артур страждав на ігроманію. Через залежність навіть зробив спробу суїциду, але його врятувала мама. Артур зізнається:

«Я вже був на дні. Була лікарня, було зашивання. Але треба зрозуміти – вихід є завжди. І якщо тобі у 16-17 років здається, що ти нічого не зможеш досягти у житті, то це не так».

У 2013 році Артур Логай приймає рішення кардинально змінити своє життя і вирушає підкорювати столицю. Рік він працював у шаленому ритмі – вдень баристою на вулиці у вагончику, а вночі був ведучим у караоке.

Логай

Потім Артур взяв участь у пісенному талант-шоу, де й зустрів майбутню матір свого першого сина. Про Оксану Логай згадує:

«Вона була керівником проєкту на шоу. Між нами одразу пролетіли іскри, але працівникам проєкту не можна було мати стосунки з учасниками».

Закоханий Логай терпляче дочекався на свій виліт із шоу і прямо зі сцени пішов у кабінет до Оксани і сказав:

«Все, тепер можна».

У пари почалися стосунки, а через півтора року на світ з’явився їхній син Герман. Проте стосунки були складними, зізнається Артур, тому коли Герману було пів року, пара розійшлася. Але Артур не покинув сина і зараз бере активну участь у його вихованні, підтримуючи з колишньою коханою здорові стосунки.

Дивіться, який чуттєвий і ніжний танець Артур Логай на "Сімейному вечорі" танцював з дружиною та синами:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай розповів, як знайомив дружину з колишньою та чи планує синів навчати танцям

Після розриву Логай поринув в роботу, почав активно займатися акторською кар’єрою і вступив до кіношколи. Часто виконувати завдання його ставили у парі з Женею. Про той період вона згадує – спочатку Артур їй не сподобався, до того ж вона була у стосунках. Але все ж почуття взяли своє, Женя порвала з колишнім і з головою пірнула у роман з Артуром. У травні 2018 року пара одружилася, а згодом у них народився син Лев.

Логай

Женя розповідає:

«Артур мені дуже допомагав вночі, постійно купав Льову. У мене є правило: хоча б пів години на день ми мусимо прибрати телефони, забути про роботу та приділити час одне одному і дітям».

Логай діти

Зараз Артур Логай понад усе прагне перемогти у «Танцях з зірками». А по завершенні шоу має такі плани:

«Після проекту я точно знаю, що в мене буде відпустка. Треба поспати, почитати, виїхати з родиною десь в тепле чи просто красиве місце».

Чим буде вражати на паркеті пара Артур Логай та Анна Кареліна у півфіналі шоу? Дивіться півфінал "Танців з зірками" 21 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

ФОТО: Instagram/logai.arthur