"Чоловік втомився від мене", — Руслана Лижичко розповіла про планування вагітності

Руслана Лижичко про свої плани на вагітність.

Поділитися:

На шоу "Маскарад" Руслана Лижичко приголомшила зізнанням, що її найзаповітніша мрія — стати мамою. Як і коли 48-ми річна співачка збирається втілити мрію в життя та чому спить з чоловіком у різних кімнатах? Розповіла ексклюзивно для "ЖВЛ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана прокоментувала участь у шоу "Маскарад" і звернулася до всіх дівчат: "Немає нічого в житті сильнішого, ніж дати життя"

Віднедавна Руслана живе та працює в Києві. Тато співачки залишився у Львові, а мама переїхала до Руслани. Лижичко зізнається: не хоче її нікуди відпускати. У творчості незамінним партнером для жінки залишається чоловік. У 2015-му році подружжя побудувало аж два екобудинки, один з яких — величезна музична студія. Спалень у подружжя теж дві! Чому? Співачка пояснила:

Я взагалі індивідуалістка, не люблю спати вдвох. Я встаю за ніч сто разів попити чай з медом або ще щось там поробити, бо прийшло натхнення. Чоловік втомився від мене.

Романтичні стосунки, як пояснила Руслана, вдома вже не цікавлять. Вони з чоловіком полюбляють для цього виїжджати кудись, а особливо в Карпати. Крім цього в горах співачка полюбляє обливатися холодною водою та натирати обличчя льодом — такий секрет її молодості! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзивно для «ЖВЛ» Віталій Козловський поділився, чи оговтався від втрати батька

Зараз як ніколи пару об'єднують зусилля стати батьками. Про внутрішню готовність Руслана заявила у 2021 році в образі Мавки на шоу "Маскарад". Співачка поділилася подробицями щодо планування вагітності:

Мій Саша не дуже "хепі" від того, що я підняла цю тему. У нас не виходило мати дітей й через виснаженість організму: якщо ти дуже виснажений, то тобі й природа не дасть завагітніти. Вона прекрасно розуміє, що в тебе нема того потенціалу, який потрібен для "бейбі". Я б хотіла поділитися одним секретом для дівчат, які захочуть йти на ЕКО чи інші процедури — головне сказати собі, що ви хочете мати дитину. 

Зірка переконує: почала відверто про це говорити, бо не розуміє людей, які безпідставно відмовляються від майбутніх нащадків. Руслана заявила: хоче, щоб у світі було більше таких людей, як вони з чоловіком. Народжувати після 45-ти співачка не боїться. Запевняє: енергетично вже відчуває майбутнього малюка. Та найбільше поспішає няньчити онуків тато Степан:

Батько дуже хвилюється. Він каже: "Я щонеділі буду тобі дзвонити та питати, коли я стану дідусем". 

Нині Руслана Лижичко вдало поєднує соціальну місію та музичну кар'єру. Надихнувшись Карпатами та Лесею Українкою у 2022 році планує видати новий альбом "Дике серце", а у переддень Різдва співачка презентувала колискову "Ходить сон", у якій ще раз підтвердила, що готова бути мамою.

Дивіться виступ Руслани у ролі Мавки: