Відбулася грандіозна презентація головного танцювального шоу країни «Танці з зірками»

Танці з зірками
 Грандіозна презентація головного танцювального шоу країни “Танці з зірками”

Напередодні довгоочікуваної прем'єри п’ятого сезону шоу «Танці з зірками», яка відбудеться 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1, відбулася вишукана презентація, на яку завітали учасники проекту, зірки, блогери та журналісти.

Поділитися:

Атмосферу величного балу створювали витончені канделябри, вінтажні меблі, м’яке світло свічок, червоний хідник та дискоболи, якими був прикрашений ресторан Belkin у самому центрі парку Пушкіна у Києві, а також жива музика, дует скрипальок Amoretwins Duo. 

Розпочинав вечір незмінний улюблений ведучий «Танці з зірками» Юрій Горбунов.

Горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя «Танців з зірками» Влад Яма: «Цей сезон буде максимально бальним, і мені це подобається. Повернутися в бік бального танцю – це гарна ідея»

Генеральний продюсер телеканалу 1+1 Максим Кривицький розповів про нововведення п’ятого сезону.

Кривицький

“Вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем'єра нового сезону улюбленого танцювального шоу країни «Танці з зірками». Не секрет, що великі розважальні шоу — це один із основних та найуспішніших напрямків для телеканалу 1+1. Ми залишаємося найкращими на ринку у сегменті великих розважальних шоу. А проєкт «Танці з зірками» —це завжди майданчик для сміливих та трендових рішень. Цього року ми запросили приєднатися в якості креативного продюсера шоу хореографа та режисера Олену Коляденко, а також україно-американську зірку, чемпіона світу із латинських танців Макса Чмерковського, якого добре пам’ятає наша аудиторія. Впевнений, що ви із захопленням будете спостерігати за нашими зірковими парами, які вражатимуть сміливими постановками”, – прокоментував Максим Кривицький.

Також на грандіозну презентацію завітав новий суддя п’ятого сезону україно-американська зірка, чемпіон світу із латинських танців Макс Чмерковський, який щойно прилетів до Києва.

Чмерковський

“Шоу «Танці з зірками» для мене дуже особливе. Більше чотирнадцяти років я виходив на паркет американської версії шоу «Dancing With The Stars» як учасник, отримавав кубок переможця. Всі ці роки я дивився українську версію і захоплювався всім: від неймовірного прогресу зірок, до чуттєвих та сильних постановок. Зізнаюся, що я багато років хотів взяти участь в шоу на своїй Батьківщині - в Україні. І цього сезону ми з вами нарешті зустрінемось на «Танцях з зірками». Я став новим суддею проекту. Це цікавий та хвилюючий досвід. Я очікую від сезону перш за все свята танцю та краси, філігранної техніки від учасників та непідробних емоцій”, – прокоментував Макс Чмерковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перелік всіх учасників «Танців з зірками» 2021: крах стереотипів та життєві історії зірок цього сезону

На вишуканій презентації оголосили імена оновленого складу танцівників сезону, які досі трималися у таємниці. Ними стали: чемпіонка України, півфіналістка чемпіонату світу з бальних танців Анна Кареліна; Аліна Лі, фіналістка та учасниця WDC Ukrainian Cup; Олексій Базела, чемпіон України, призер та фіналіст багатьох міжнародних турнірів; Даніела Преап, фіналістка юніорського Блекпула за стандартом; Макс Леонов, віце чемпіон світу та України серед професіоналів у латиноамериканській програмі, переможець проекту «Танці з зірками» 2020; Дмитро Дікусар, призер чемпіонату України, фіналіст міжнародних змагань, фіналіст кубку Європи з латиноамериканських танців, призер Кубка світу з латиноамериканських танців; Ліза Русіна, одна з найбільш медійних молодих танцівниць в країні; Марія Колосова, дипломований хореограф-постановник, тренер із бальних танців, яка 2 роки пропрацювала у тандемі із найвідомішим, легендарним суддею «Танці з зірками» Григорієм Чапкісом; Юрій Мешков, п’ятиразовий чемпіон, півфіналіст чемпіонату світу; Антон Нестеренко, п'ятикратний чемпіон України, фіналіст чемпіонату світу в Парижі; Роксоляна Маланчук,  чемпіонка України з бальних танців; Денис Самсон, дворазовий чемпіон України із десяти танців, хореограф проекту «Танці з зірками» у Бейруті; Катерина Трішина,  фіналістка та хореограф танцювального проекту «Танці з зірками», «Танцюю для тебе”; Яна Цибульска, учасниця трьох сезонів проекту «Танці з зірками» та хореограф постановник проектів “Голос країни”, “Голос діти”, «Танці з зірками», “Ліпсінк баттл”.

танці з зірками

Головний хореограф нового сезону Олена Шоптенко розповіла про пошук нових танцівників. 

Шоптенко

“На мою думку, шоу «Танці з зірками» створюють танцівники та хореографи, які разом із зірками вивчають рухи, ставлять танці, вкладають свою душу та проживають разом із ними весь шлях на проекті. Літом ми провели відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг. Сьогодні ви першими дізнаєтесь імена танцівників, які вийдуть на паркет у п'ятому сезоні. Ви відкриєте для себе безліч талановитих нових професіоналів. Для мене це перемога, адже ті танцівники, яких ми обрали – найкрутіші спеціалісти, які зробили великий внесок у бальний спорт в нашій країні і привнесуть в шоу справжній бальний дух”, – прокоментувала Олена Шоптенко.

А от з ким із зірок вони танцюватимуть, стане відомо вже під час першого прямого ефіру 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома нова ведуча голдруму на шоу «Танці з зірками»

На презентації стало відомо, що новою ведучою голд-руму стане Іванна Онуфрійчук, яка вже з’являлась на балконі «Танці з зірками». Вестиме балкон під час першого прямого ефіру головний хітмейкер країни Макс Барських. Він же стане спеціальним гостем зі своїм виступом. Творці шоу привідкрили завісу і розповіли, що деякі пари танцюватимуть під живі виступи сучасних українських зірок — гурту Калуш и та інтернет-сенсації Wellboy.

Іванна Онуфрійчук

На гостей чекав музичний сюрприз від учасників сезону гурту KAZKA, співачки Lida Lee, артиста Фагота та гурту KADNAY.

Також вчора стало відомо, що телеканал 1+1, шоу «Танці з зірками» та український бізнесмен та меценат Андрій Мацола розпочинають спільний спеціальний проект –  “Танцюй серцем”. Він допоможе талановитим танцівникам взяти участь у найпрестижнішому в світі фестивалі з бальних танців у Blackpool Dance Festival. Адже спортивні бальні танці – один із найдорожчих видів спорту. Однак, цього року «Танці з зірками» та Андрій Мацола допоможуть втілити мрії бальних танцівників у життя. Ті, кому виповнилось 18 років, впродовж наступних 8 тижнів мають можливість записати та відправити відео зі своїми танцями. Хореографи проекту «Танці з зірками» уважно їх переглянуть й оберуть найкращі 5 пар, які у 11 прямому ефірі вийдуть на паркет проєкту, де у міні-турнірі й вирішиться  - хто ж з них представлятиме Україну на Міжнародному танцювальному фестивалі Blackpool Dance Festival в 2022 році. Завдяки партнеру проекту та меценату Андрію Мацолі для переможців ця поїздка буде абсолютно безкоштовною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Різатдінова поділилася власною історією булінгу у флешмобі #Красивасерцем: «Мені говорили, що в мене закороткі ноги, і я ніколи не стану чемпіонкою»

Деталі благодійної акції “Танцюй серцем” можна знайти в соц мережах та на сайті 1+1. 

Нагадаємо, учасниками шоу «Танці з зірками» стали співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак KADNAY, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, співачка Євгенія Власова, актор Артур Логай, співачка Lida Lee, співак MELOVIN та олімпійський чемпіон Станіслав Горуна, які також завітали на презентацію. Окрім того, святкового вечора були присутні Олена Кравець, Катерина Осадча, Наталя Могилевська, Сергій Танчинець, учасниці Жіночого кварталу, Khayat, Сергій Лазановський, Ninо, Олександра Лобода, блогери мільйонники Алена Венум з чоловіком, Top Team House, Таня Бобрикова та інші.

Наталя Могилевська

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна за посиланням натиснувши на зображення

Квитки на Танці з зірками 

Дивіться прем'єру «Танці з зірками» 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі