«Він вийшов до мене з рушницею», — Даніель Салем про знайомство з батьком дружини 

Танці з зірками
Даніель Салем розповів про своє шалене весілля | Особисте життя | 1+1
@daniel_jihad_salem

Оце так поворот.

Поділитися:

Минулої неділі телеведучий Даніель Салем відкрився глядачам «Танців з зірками» з нового боку. Образ секс-символа та «поганого хлопця» він неочікувано проміняв на образ зразкового сім’янина. В прямому ефірі учасник розповів, що вони з дружиною вже 15 років разом.

Здавалося, серця шанувальниць мали би бути розбиті... Та сталося навпаки: в ролі батька, вірного чоловіка (і священника — на паркеті) Даніель видався жіночій аудиторії ще більш привабливим. Редакція 1plus1.ua поквапилася втамувати інтерес читачок та поставила телеведучому ще кілька особистих питань. 

Салем зізнався, що хоча з першого погляду вони з дружиною Марією одне одному не сподобались, усе змінила зустріч тет-а-тет. А ось із батьком коханої йому вдалося знайти спільну мову швидше: 

«Він вийшов до мене з рушницею... Буквально. «А, це ти? Той, з яким вона розмовляє вже два місяці?». Ми тоді справді з нею говорили цілодобово. Кажу — «так». А він мені — «добре».

На фото: Даніель Салем із дружиною

Також Даніель пригадав наступний етап — весілля. І тут йому знову вдалося здивувати. 

Ми хотіли, щоб це відбулося рок-н-рольно.

«Вдягнули косухи, джинси і увірвалися до РАЦС. З криками і скандалом, адже ми не бронювали ні дату, ні час... Але нас розписали. Напевно, вирішили, що це все дуже мило (сміється). Потім ми відразу ж полетіли до Амстердама».

На фото: Даніель Салем із дружиною

Салем додав, що зараз дружина вболіває за нього в «Танцях з зірками» і неабияк підтримує. Найскладніше для них обох — відстань:  

«Мене постійно немає вдома. Вони з донькою звикли, що тато вранці завжди є. Я можу бути потім де завгодно — кудись поїхати, полетіти. Але вранці я завжди на місці. Зараз для нас це дуже незвично».

Утім, судячи з останнього виступу Даніеля Салема та Юлії Сахневич, на них чекає ще не одне тренування. Парі вдалося вразити членів журі запальною сальсою, тому вони посіли четверту сходинку в турнірній таблиці. Дивись їхній номер просто зараз: 

Також читай інші новини про ведучого:

1. Підмітав вулиці та працював у моргу: Даніель Салем про свій шлях до успіху

2. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

3. «Показати голий торс – ніби поголитися наголо», – Даніель Салем здивував зізнанням

4. Даніель Салем та Юлія Сахневич показали першу шлюбну ніч

5. Даніель Салем зізнався, чим його дратує партнерка

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі