MARUV зізналася, що хотіла б у собі змінити

Танці з зірками
MARUV зізналася, що хотіла б у собі змінити | Танці з зірками | 1+1
@maruvofficial

Відвертості співачки, які змусять повірити у себе.

Поділитися:

Одною з найяскравіших учасниць нового вибухового сезону шоу «Танці з зірками» стала співачка MARUV. Неординарна, непередбачувана, смілива – щонеділі фани (та й, ніде правди діти, недруги) з нетерпінням чекають, що ж цього разу утне на паркеті зірка. Після перших прямих ефірів ми встигли впевнитись – вона не дозволить нікому нудьгувати.

Однак якою є Анна Корсун у реальному житті? Чи носить вона латекс? Про що мріє та що намагається змінити? Ці та багато інших особистих питань мені пощастило поставити артистці особисто. І її відповіді справді надихають…

Вашим оригінальним стилем захоплюються мільйони. Завжди так одягаєтесь чи лише у сценічних образах надаєте перевагу декольте і латексу?

Я люблю одягатись по-різному, залежно від настрою. Якщо взяти до уваги мій повсякденний гардероб, можна помітити, що переважна більшість одягу – яскравого кольору. У мене купа різноманітних окулярів – оригінальної форми, з камінням. Це все дуже мені до вподоби.

Тож можна стверджувати, що між вами як Анною і MARUV як артисткою є різниця.

Авжеж є: MARUV – жінка вихована, а Анна – трохи хуліганка (усміхається).

Ви досягли омріяного успіху. Та якщо пригадати студентські часи, що вам дав університет?

Я отримала диплом зі спеціальності «Радіофізика та електроніка». По-перше, навчання в університеті – велика школа життя. По-друге, це незабутні роки в гуртожитку, де було безліч веселих моментів! Як кажуть, буде що розповісти дітям на пенсії! (сміється).

Схоже, гарне почуття гумору та позитив – ваші візитівки. Успадкували це від батьків?

Я люблю добрих людей, тому стараюсь бути такою й сама. Як кажуть: «Як ти зі світом, так і він із тобою». Я схожа на тата й маму, можливо, трохи на бабусю, тобто від усіх назбирала потрохи (усміхається).

Думаю, кожен артист надихається творчістю інших. Кого вважаєте своїм кумиром у музиці?

Виділити когось одного складно, тому що я зростала, слухаючи різножанрову музику. Річ у тім, що мої батьки колекціонували касети – починаючи від українських виконавців до іноземних. Серед них Britney Spears, Beyoncе, Lady Gaga… Усі вони вплинули на мій музичний смак.

Розкажіть про свої плани на майбутнє.

Хочу стати успішною жінкою в усіх розуміннях цього слова. Особистістю, яка зможе допомагати іншим, залишатиметься вічно молодою і подорожуватиме на інші планети разом зі своїм чоловіком.

Чудові цілі! Нехай здійсняться. Та, як відомо, аби досягти омріяного, не можна здаватися. Згодні?

Мені допомагають оптимізм і почуття гумору. А ще глибоко в душі я велика мрійниця. Завжди ставлю максимально нереальні цілі і, правду кажучи, дуже в них вірю.

Фото: @maruvofficial

Якщо перед вами стояв би вибір – слава і гроші чи любов глядачів – від чого готові були б відмовитися?

Ніколи не обираю, не люблю цього. Вибір – для боягузів, тому забираю одразу все і раджу всім так робити.

Анно, хотіли би щось у собі змінити?

Я працюю над своєю фігурою – хочу накачати прес (адже не бачила його років десять). Сподіваюся, до кінця «Танців…» він у мене з’явиться.

Що би порадили молодим дівчатам?

Обов’язково отримати вищу освіту, незабутньо провести свої студентські роки, вірити в себе і не припиняти працювати. Ніколи не здавайтеся, це дуже важливо! Ставте перед собою якомога амбітніші цілі. Не варто боятися власних бажань. Мрійте на всі 100%, бо щонайменше половина бажань обов`язково здійснюється.

Яким був танець MARUV та її партнера Jay у минулому ефірі танцювального шоу – дивись у відео: 

Більше новин про улюблену виконавицю читай на сайті 1+1: 

1. MARUV влаштувала дівич-вечір для Катерини Кухар (відео)

2. «Трусики красиві»: Реакція 80-річної бабусі MARUV на танці онучки

3. Франсіско Гомес здійснив мрію партнера MARUV у «Танцях з зірками»

4. Партнер MARUV по «Танцях з зірками» вражає схожістю з солістом Little Big

5. Вікторіанський шик: MARUV і JAY у новій епатажній фотосесії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі