Зіркові діти, які намагаються вийти з тіні своїх батьків

Зіркові діти, які намагаються вийти з тіні своїх батьків (відео) | 1+1
Фото: @polyakovamusic

Юне покоління має що показати світові.

Поділитися:

Хто сказав, що на дітях геніїв природа відпочиває? Деякі знамениті батьки вже зараз можуть пишатися своїми юними талантами. Проект «Життя відомих людей» підготував добірку й довів, що українським зірковим дітям є що показати і вони не збираються залишатися в тіні.

Варвара Кошова

Фото: Прес-служба 1+1

Донька відомого коміка Євгена Кошового довела, що також володіє почуттям гумору. Вона викликала фурор на шоу «Розсміши коміка» та «Ліга сміху», проте вирішила не йти по стопах зіркового батька. Варя відкрила в собі неабиякий вокальний дар – і підкорила «Голос. Діти-5», ставши срібною призеркою сезону.

Злата Мітчелл

Фото: Прес-служба 1+1

Донька ведучої Ольги Фреймут хоча й не мріє про кар’єру на телеекрані, проте має неабиякі творчі амбіції. Дівчині подобається акторська майстерність і хореографія, вона займається сучасними танцями і прагне стати режисером-постановником хореографічних шоу.

Втім, Злата пробує себе в різних ролях. Як і Варя Кошова, вона підкорила глядачів «Розсміши коміка». А вже у 12 років дівчина випустила власну колекцію одягу.

Маша Полякова

Фото: @mashapolyakova

Красуня Маша запам’яталася публіці не лише тим, що вона «мамина копія». Дівчина активно веде власний блог у Instagram та знімається у фотосесіях для глянців. Вона вже встигла стати окрасою обкладинки! Ба більше, Маша зізналася, що сама заробляє на рекламних контрактах, а нещодавно Полякова-молодша вирішила стати моделлю і вирушила на навчання.

Андрій Потапенко

Фото: @realpotap

Син Потапа часто супроводжує зіркового батька під час виступів і вже дещо знається на шоубізі. Андрій навіть може ділитися власними знаннями, тож разом із татом читає лекції у Дитячій медіашколі 1+1.

«Мій син був крутий, інформативний і яскравий, – коментує український репер виступ нащадка. – Треба вчитися у дітей».

Маша Кравець

Фото: @ma_kravets

Красуня-донька Олени Кравець привертає до себе все більше уваги. Завжди стильна та впевнена, дівчина вже встигла здобути перших шанувальників. Понад вісім років Маша професійно займається танцями. А нещодавно вона вирішила спробувати себе в ролі моделі – і результат просто зачаровує.

І це ще не повний перелік заслуг юних талантів. Більше цікавого дізнавайся з відео:

Новини про дітей українських селебріті читай на нашому сайті:

1. Ти точно усміхнешся, побачивши сина Джамали на цьому відео

2. Старша донька Ольги Сумської показала, як носити тренди цієї осені

3. Олена Кравець розсекретила таланти своїх маленьких двійнят

4. Яка бусінка! Ілона Гвоздьова показала доньку-балерину (фото)

5. 10-річний син Потапа розважається з дорослими «тьотями атятя»