![Знаю - споживаю](https://images.1plus1.ua/uploads/programs_default/001/440/277/5e0bf38dc9286bb025b0876ab8a263eb_1920x830.jpg)
У рубриці "Знаю - споживаю" ранкового проєкту "Сніданок з 1+1", який виходить у будні о 6:30 на телеканалі "1+1 Україна", ви дізнаєтеся чимало корисних порад стосовно якості продуктів харчування від ведучого Костянтина Грубича.
У народі кажуть: На чужій стороні і солодке – гірчиця, на батьківщині і хрін –льодяник. В умовах війни це прислів’я набуло моторошної актуальності. Кореспондент Костянтин Грубич вирішив поглянути на цю мудрість з несподіваного боку: індустріального. Про виробництво хрону-льодяника він вже розповів раніше у рубриці "Як це зроблено". Тепер настала черга гірчиці, на яку перетворюються навіть солодощі, якщо ти на чужині. Ми ж вдома, і маємо право пишатися українською гірчицею без зайвої гіркоти. Для зйомок виробництва популярного соусу довелося вирушити до Вінниці.