Чим вражає новий кліп MONATIK: подробиці в "ЖВЛ представляє"

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

MONATIK випустив новий кліп, режисером якого стала Таню Муіньо.

Поділитися:

MONATIK постав перед судом, і все через кохання. Мова не про дружину Дмитра - Ірину, а про сценарій його нового кліпу на пісню "А що?". Детальніше про новий реліз артист розповів в коментарі "ЖВЛ представляє":

"Композиція  пройшла доволі довгий шлях трансформації та пошуку, коли я пробував себе у ролі продюсера. Врешті-решт, вона залишилася в мене. Як і кожен українець, я дуже люблю Одесу, і згадав цей приспів, наспівав: "Я твоє Чорне море, ти - моя Одеса"  і пішли мурашки. Я швидко змінив свій ракурс напряму, поїхав на студію, щоб швидко записати цю ідею. І от вона переросла в ту роботу".

Режисером відеороботи стала Таню Муіньо.  У співпраці з MONATIK Таню створила вже більше 20 робіт. Зйомки відбувалися в Києві. Ця відеоробота є частиною екранізації майбутнього мюзиклу, над яким наразі працює співак.

Нагадаємо, що всесвітньо відома кліпмейкерка стала постановницею номеру alyona alyona і Jerry Heil на Євробаченні 2024. Цьогорічні представниці України на конкурсі до останнього тримали в секреті імʼя Таню Муіньо - режисерки свого номеру. А за плечима у Таню співпраці з найвідомішими світовими артистами та дві номінації на премію Греммі - найпрестижнішу музичну нагороду сучасності. Муіньо зняла кліпи для Дженніфер Лопес, Дуа Ліпи, Гаррі Стайлза, Кеті Перрі, Ленні Кравіца та інших світових зірок. Кліпи Муіньо набирають мільйонні перегляди за лічені дні, місяцями їх обговорюють в мережі. Саме цим режисерка завоювала прихильність американських і світових артистів.

Також у новому випуску "ЖВЛ представляє" розповіли, як Юрію Бардашу повідомили про підозру за 4 статтями Кримінального кодексу України, а Кеті Перрі отримала шквал хейту від глядачів за витівку на концерті. Детальніше про життя зірок дивіться у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі