Безкоштовне вивчення іноземних мов: добірка курсів та мовних практик від Київстар ТБ

Добірка курсів та мовних практик від Київстар ТБ для безкоштовного вивчення іноземних мов

Платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ підготувала спеціальну тематичну добірку безкоштовних мовних курсів різного рівня.

Поділитися:

Повномасштабна війна, яку росія розв’язала на території України, змусила мільйони українців роз’їхатися по всьому світу. Тож вивчення іноземних мов стало актуальним, як ніколи. До того ж, згідно з дослідженнями, мовні практики допомагають розширити знання, відволіктись від турбот та навіть здолати стрес. Платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ підготувала спеціальну тематичну добірку безкоштовних мовних курсів різного рівня.

Перегляд доступний абонентам усіх операторів мобільного зв'язку України, а також абонентам Домашнього Інтернету від Київстар. Самі ж матеріали, представлені у добірці, можна переглядати на компʼютері через браузер або у додатку на мобільному телефоні, планшеті, SMART TV, Android TV чи Apple TV як в Україні, так і закордоном, пройшовши попередню авторизацію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добірка освітніх матеріалів, що допоможуть поринути у світ сучасних цифрових технологій

Польська мова для початківців

ONpolish – це авторські мовні онлайн-курси. Авторка цих курсів – Олена Чубка, яка протягом 9 років навчає польської мови учнів з різних країн світу з різною метою – від навчання у польських університетах та школах, до працевлаштування чи розвитку бізнесу. Мета курсу – знайти підхід до мови та її ефективного вивчення, яке допоможе всім охочим. Викладачка використовує різноманітні методики навчання та запам’ятовування, адже переконана: запорука хорошого результату – гарний настрій під час заняття, навіть коли доводиться вивчати граматику.

Подивитися можна тут.

Іспанська мова для початківців

Вивчення іспанської мови за цим курсом стане справді цікавим хобі, яке повністю захопить та дасть можливість зустріти нових людей, принципово розширити коло свого спілкування. Курс робить вивчення іспанської мови легшим та цікавим. До того ж він розрахований на школярів, старшокласників та просто всіх охочих вивчати іспанську з початкового рівня.

Подивитися можна тут.

Німецька мова від Deutsch für Aliens

Мовний проєкт онлайн-школи «Німецька мова від Deutsch für Aliens» покликаний допомогти саме українцям опанувати німецьку мову. Зміст та його структура розроблена на основі навчальної програми ÖIF, ÖSD та Telc, а словниковий запас і граматика викладаються і формуються відповідно до рекомендованих навчальних програм. Це мовний курс рівня А1. Проєкт у 2019 році започаткували двоє викладачів німецької мови: українська письменниця Ірися Ликович та австрієць Міхаель Айхінґер.

Подивитися можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добірка мультфільмів на Київстар ТБ, які допоможуть відволікти малечу

Французька мова для початківців

Це мовний онлайн-курс для початківців у форматі відеоуроків від мовної школи Empower Lingua. Які слова звучать подібно в українській та французькій? Як читаються літери абетки? Як сказати день тижня, місяць чи пору року? Основні прийменники та займенники. Переглядайте уроки та покращуйте свої навички.

Подивитися можна тут.

Китайська мова

Не секрет, що китайська – одна із найскладніших мов світу. З чого почати чи з якого кінця братись? Цей курс – допоможе крок за кроком в легкому ігровому форматі зрозуміти суть та дізнатись, що ієрогліфи – це не хаотичне нагромадження рисок, а чіткі та зрозумілі як таблиця множення структури. Тут фрази та слова будуються на знанні та глибинному розумінні культури. Вивчити мову, проникнути у таємниці тисячолітньої культури Піднебесної, збагнути всі їх тонкощі  допомагає Вікторія Юї Чжао – студентка магістратури China South University. Вона пояснює складне просто. У відпрацюванні правильної вимови допомагає носій мови, чоловік Вікторії – Чжао Ян Чже.

Подивитися можна тут.

Також на Київстар ТБ – величезне розмаїття курсів для вивчення англійської з різним ступенем підготовки: від «туристичного мінімуму» до академічних наукових практик і технологічного лексикону

Англійська для дітей. Лексика

Мовний курс для дітей 6-16 років від мережі шкіл «Green Country English School». Практика загальної англійської з українським викладачем: розмовна практика, граматика, лексика, аудіювання, письмо, читання. Вивчення граматики та лексики будується на комунікативній методиці – діти обговорюють захоплюючі та цікаві для них теми теми: сучасні винаходи, тренди, подорожі. Тематика занять відповідає віковій категорії слухачів курсу. А розмовна практика з носіями мови допоможе активувати словниковий запас та здолати мовний бар'єр.

Подивитися можна тут.

Англійська мова з Green Forest

Вивчаєте або лише плануєте взятись за англійську? Для вас – граматика, лексика, вимова, розбір пісень та інтерв'ю з відомими акторами! Все це і ще більше у навчальних відео від «Green Forest», яка є провідною та найбільш іноваційною мережею шкіл англійської в Україні. Гібридний підхід, тисячі студентів, дві потужні програми, новітні методики, сотні додаткових клубів та спецкурсів.

Подивитися можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добірка фільмів українського виробництва на Київстар ТБ, що підкорили світового глядача

Англійська для подорожей

Абсолютно практичний курс. Тут зібрали типові ситуації, з якими стикаються туристи в різних країнах світу. Як відповідати на запитання прикордонника? Як дістатись потрібного вам місця? Як запитати дорогу? Кожний урок – одна тема.

Школа «TalkStudio» підібрала відео з англомовних відеоблогів на тему кожного уроку, і розробила практичні вправи на основі цих відео, які відображають реальні життєві обставини, коли може вкрай знадобитися знання англійської. Є і бонусні завдання трішки вищого рівня складності, які дозволять ще більше розширити словниковий запас та тренувати навички розуміння англійської «на слух».

Сумлінне виконання кожного уроку один за одним дозволить добре поповнити свій словниковий запас англійськими словами та часто вживаними фразами.

Подивитися можна тут.

 Англійська для початківців від EnglishDom

Цей курс – перші кроки у вивченні англійської, які допоможуть здобути базовий словниковий запас, подолати мовний бар'єр, дізнатись більшість практичних навичок з базової граматики. «EnglishDom» – це навчання з кращими викладачами в інтерактивному динамічному форматі.

Подивитися можна тут.

 Англійська по-простому!

Автор проєкту Ростислав протягом декількох років намагається донести людям англійську мову у простий та легкий спосіб. Поширення стереотипних традиційних підходів до вивчення англійської наштовхнули його на розробку авторського курсу. Він базується на нових методиках, які широко застосовуються в США та Канаді. Цей курс допомагає вивчити справжню живу англійську мову, поширені англійські слівця та ідіоми, навіть актуальний англійський сленг.

Подивитися можна тут.

 Англійська за серіалом «ДРУЗІ»

Також авторський проєкт Ростислава. У такий самий спосіб вивчення англійської «по-простому» – за легендарним серіалом «Друзі». Спостереження за сюжетними перипетіями героїв – це суміщення приємного з корисним. У цікавий динамічний спосіб легко засвоювати справжню живу розмовну англійську з її найбільш вживаними слівцями та мовними зворотами-ідіомами.

Подивитися можна тут.

Новини по темі