«У вас лимони підписників, а у нас справжні!»: батл між телезірками та блогерками на 1+1

Батл між телезірками та блогерками на 1+1

Красень-телеведучий шоу на 1+1 заради підписників згоден облитися крижаною водою.

Поділитися:

«Обіллюся крижаною водою за 10 тисяч підписників»: ведучий шоу «Твій День» на 1+1 Володимир Рабчун заклав парі з блогерками-мільйонницями.

Зірки шоу «Твій день» на 1+1 Тімур Мірошниченко, Стася Ровінська та Володимир Рабчун влаштували із суперблогерками України змагання з поїдання лимонів.

твій день

Днями, п’ять найпопулярніших дівчат-блогерок України вперше завітали в студію на гостину до телеведучих денного шоу «Твій День» на 1+1. 

Рекордсменка TikTok із 11 мільйонами підписників Яна Дога, інстаграм блогерка-мільйонниця Надін Медведчук, інфлюенсерка Таня Савицька, інстаматусі Альбіна Поліщук та Аліна Цеханович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим вразить новий сезон шоу «Маскарад»: відео про фантастичні костюми, пластичний грим та несподівані таланти зірок

На всіх разом у цих лідерок соцмереж аж 14 мільйонів підписників!

На перше знайомство, як на свято. Блогерки принесли оригінальний торт з логотипом «Твого Дня». Розрізати солодкий подарунок доручили Тімуру Мірошниченко

Зірки соцмереж провели майстер-клас по створенню інстаграм і TikTok відео для телеведучих, щоб зібрати найбільше лайків і реакцій. Володимир Рабчун так надихнувся успіхами дівчат, що вперше стартував у свій TikTok спільним відео з Яною Догою.

@vova.rabchun

@yanadoga заманила в тікток😁 #ведучий

♬ original sound - Johnny Sibilly

У відповідь, телезірки 1+1 поділилися секретами роботи в прямому ефірі та перевірили блогерок-мільйонниць на спритність і влаштували їм справжній батл.

«У вас лимони підписників, а у нас є справжні!» — сказала Стася Ровінська, і запропонувала з’їсти кислі лимони на швидкість. Учасники поділилися на дві команди: телеведучі проти блогерок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: новими героями шоу стала зворушлива Гуска Господиня і сексуальний Нептун 

Для Тімура, Стасі та Вови, їсти лимони — звична справа. Ще під час презентації шоу «Твій День», зірка Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін влаштував для нових колег справжню посвяту: новенькі мали з’їсти цілий лимон і скласти обітниці. Тоді, ведучі з легкістю пройшли це випробування.

Однак зараз, команда блогерок впевнено обійшла телеведучих та з’їла кислючий фрукт швидше. «Наступного разу будемо змагатись на повну!» — прокоментував Вова Рабчун.

твій день

До речі, сам Володимир Рабчун у соцмережах з’явився зовсім недавно. Ведучий тривалий час жив та працював на телебаченні у Тель-Авіві в Ізраїлі. А по поверненню в Україну, вперше в своєму житті зареєструвався в Інстаграмі та Фейсбуці. Дивина!  До цього часу Володя обходився без цих акаунтів, а тепер йому доводиться багато вчитися і помилятися! Все заради спілкування з глядачами.

Блогерки пройнялися цим та вирішили допомогти ведучому стати більш популярним у соцмережах, тож заклали з Рабчуном парі: якщо на сторінці ведучого в Інстаграм з 1000 набереться 10 тисяч підписників у найближчий час, — то він обіллється крижаною водою просто посеред головного офісу телеканалу 1+1.

Тож п’ятірка інста-дівчат записали сторізи і запросили друзів підтримати Вову.

твій день

«Я очікую набагато більше підписників, — хочу мільйон, а може і півтора, але як і обіцяв, якщо буде 10 тис, обіллюся крижаною водою», — запевняє Володимир.

Якщо ви хочете якнайшвидше побачити, як спортивний красень-ведучий шоу «Твій день» обливається крижаною водою посеред головного офісу 1+1, то скоріше підписуйтеся на сторінку в Інстаграм @vova.rabchun. До 10 тис. залишилось зовсім трохи! Лайкайте і розповідайте друзям!

Допоможіть телезірці Вові Рабчуну стати популярним у соцмережах.