Зі сльозами на очах: спогади зірок про Кузьму до 7 роковин смерті улюбленого артиста мільйонів українців

Зірки згадують Кузьму Скрябіна: 7 роковини смерті артиста (фото, відео)

Сьогодні 7-мі роковини смерті улюбленого артиста мільйонів українців Кузьми Скрябіна. Що про музиканта згадують зірки?

Поділитися:

7 років тому, 2 лютого 2015 року, внаслідок жахливої автомобільної аварії пішов з життя улюблений артист мільйонів – Кузьма Скрябін. Сьогодні свого друга та колегу згадують українські зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Він був найкращим батьком, який тільки міг бути», – донька Кузьми Барбара (до 7-х роковин смерті видатного артиста)

Фронтмен гурту «Океан Ельзи», тренер «Голосу країни-12» Святослав Вакарчук виклав на своїй сторінці в Instagram відео, на якому він виконує пісню авторства Кузьми «Мовчати».

Святослав Вакарчук згадує, як почув новину про смерть Андрія Кузьменка та як записав пісню «Мовчати» у студії «Голосу країни»:

«В першу секунду я не повірив. Перепитував у своїх знайомих, які мали б точно знати, чи це правда. Коли отримав відповідь, то ніяк не міг у це повірити. Наступного дня я їхав у машині зі Львова в Київ, якраз на «Голос країни», і слухав тільки Скрябіна. Вже після репетицій та зйомок, вночі, у тій же студії я записав пісню «Мовчати».

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя також згадав улюбленого артиста: виклав у себе в Instagram відео з концерту, на якому він виконує пісню «Скрябін» «Люди, як кораблі»:

Це відео Тарас підписав словами:

«Геній живе, поки живе Його музика. Маємо за честь нести творчіть Андрія крізь роки».

Піснею-присвятою згадала близького друга і співачка Наталія Могилевська.

Артистка підписала це відео словами Кузьми:

«Я хотів би сказати дуже багато тобі, моя країно! Молюся за тебе. Твій PERSONAL JESUS. Кузьма».

А далі додала:

«Сумую без тебе, друже!»

Згадала Кузьму Скрябіна і співачка Jamala. У себе у Facebook вона запостила спільні фото з артистом.

Кузьма ДжамалаФОТО: Facebook Jamala Alim Qizi

Їх Jamala підписала словами:

«Не вірю! Не хочу! Не йди! Немає слів. Мої співчуття близьким і всім нам, ми втратили Людину!»

Також сьогодні зі сльозами на очах, але і зі щирими посмішками згадували Кузьму Скрябіна і ведучі шоу «Твій день»: Руслана Писанка, Стася Ровінська та Тімур Мірошниченко розповідали життєві історії, пов’язані з артистом. Кузьма був надзвичайно позитивної і щирою людиною, тому більшість цих історій оптимістичні та життєствердні. На прямому включення зі студією «Твого дня» поділився спогадами про Кузьму і фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Дивіться більше у відео: