Низький уклін кожному, хто виборює нашу свободу: тренери “Голосу країни-13” привітали українців з Днем Незалежності

Голос країни
Привітання з Днем Незалежності від тренерів Голосу Країни-13

Тренери “Голосу країни-13” поділилися привітаннями на День Незалежності.

Поделиться:

24 серпня 2023 року Україна святкує тридцять другу річницю незалежності. Уже вдруге це свято проходить в умовах повномасштабного вторгнення російських загарбників. Тренери “Голосу країни-13” Артем Пивоваров, Юлія Саніна, Іван Клименко та DOROFEEVA привітали всіх українців у цей важливий день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" презентував однойменний саундтрек у День Незалежності України: де послухати

Артем Пивоваров

“Ми з тобою, моя люба, крокуємо в унісон… Розквітай, мій дім! Розквітай, мій рід! З Днем Незалежності!”

Юлія Саніна

“Герої помирають, але слава про них вічна. Вічна, доки ми бережемо цю славу в нашій пам’яті, піснях та історіях. Гадаю, що серед нас не залишиться жодної людини, яка забуде, якою ціною нам дається Незалежність. Задача пронести цю памʼять крізь покоління і зберегти найцінніше. З Днем Незалежності”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоробрі серця: історії незламних військових, які виборюють незалежність України

DOROFEEVA 

“Сьогодні День Незалежності, ціну якої ми по-справжньому розуміємо. Тепер це одне з найголовніших свят для мене, бо мати змогу жити вільне життя в рідній країні, яку ти любиш – це неймовірна цінність. Низький уклін кожному, хто виборює нашу свободу, нашу землю, нашу незалежність. Слава Україні!!”

Іван Клименко

Сьогодні ми святкуємо День Незалежності — день, який є для кожного українця більше ніж просто святом. Він є нагадуванням про боротьбу наших воїнів і кожного з нас за незалежність наших земель, нашої культури і за нашу ідентичність. Дякуємо всім нашим героям! Слава Україні!

Де дивитись "Голос країни-13"
► Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).
► Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

"Голос країни" у соцмережах:
Facebook
Instagram
YouTube

Новости по теме