Опитування: за кого з суперфіналістів "Голосу країни-13" ви вболіваєте

Голос країни
Опрос: за кого из участников кросс-батлов вы болеете на Голосе страны-13

За якого учасника суперфіналу 13 сезону "Голосу країни" ви вболіваєте?

Поделиться:

На телеканалі "1+1 Україна" показали восьмий епізод європейського сезону "Голосу країни-13" – фінальні “кросбатли”. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. Дивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи другої частини "кросбатлів" (відео)

Оновлений формат півфіналу проходив за новими правилами. Учасники з різних команд змагалися між собою. Під час ефіру тренер кидає виклик іншому тренеру, виставляючи свого учасника. Зірковий наставник мав прийняти виклик та запросити на сцену вокаліста зі своєї команди, який стане гідним конкурентом. На сцені учасники по черзі співали підготовлені пісні, а переможця “кросбатлу” обирали глядачі в залі, шляхом голосування у спеціальному застосунку. На голосування глядачі мали лише 30 секунд, після чого ведучі проєкту Юрій Горбунов та Катерина Осадча оголошували переможця. За правилами “кросбатлів”, у прямий ефір може пройти різна кількість учасників з кожної команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у суперфінал "Голосу країни-13": список фіналістів

Суперфіналісти "Голосу країни-13"

Команда DOROFEEVA

►Роман Панченко

►Майрамік Авоян

►Юрій Городецький

Команда Артема Пивоварова

►Михайло Панчишин (Ptashkin)

Команда Юлії Саніної

►Влад Пелих

►Галина Печеніжська

►Христина Старикова

Команда Івана Клименка

►Анастасія Чабан (STASYA)

 

poll_content_946

 

Дивіться фінал "Голосу країни-13" у неділю, 29 жовтня о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Дивіться повні випуски "Голосу країни" на сайті 1+1 за посиланням.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новости по теме