Зіркові гості суперфіналу "Голосу країни-13": дивіться відео виступів

Голос країни
Голос країни-13: дивіться відео виступів зіркових гостей у фіналі

У фіналі 13 сезону "Голосу країни" у Варшаві виступили зіркові гості: дивіться відео.

Поделиться:

На телеканалі “1+1 Україна” триває фінал європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон відзняли у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Музичний проєкт спрямований на підтримку українського народу, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи суперфіналу європейського сезону (відео)

KOLA — "Бути простим"

У фіналу "Голосу країни-13" прозвучала прем'єра пісні від найпопулярнішої української співачки, яка сама колись були учасницею проєкту "Голос Країни", а нині її пісні співають на цьому шоу. 

Марта Липчей — "Не забувай"

У фіналі "Голосу країни-13" заспівала виконавиця, яка стала відкриттям української рок-музики. Фіналістка "Голосу Країни-12", яка за рік впевнено увірвалась в український шоубізнес як артистка з позицією - Марта Липчей. Ініціаторка Туру "Нескорені", де були зібрані кошти на протезування і реабілітацію поранених українських захисників, заспівала пісню під назвою “Не забувай”. 

MONATIK – “Чарівна”

Після виступу учасників з тренерами сцену “Голосу країни” з прем’єрою пісні “Чарівна” вийшов хітмейкер MONATIK. 

Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новости по теме