Існує безліч способів, як смачно приготувати купусту, в кожного кулінара він – свій. Телеведучий  Руслан Сенічкін вирішив поділитися своїм варіантом ароматної тушкованої капусти.  Соковита і ніжна, з беконом та мисливськими ковбасками – вона прекрасно підійде для тих, хто хоче поїсти швидко та смачно. 

ІНГРІДІЄНТИ

Капуста – 800 г

Цибуля – 1шт.

Бекон – 100 г

Вода  – 50 мл

Морква – 1 шт.

Ковбаски – 200 г

Оливкова олія

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Поставити пательню на вогонь і налити туди трохи олії. Викласти туди бекон і смажити кілька хвилин, постійно помішуючи.

Оливкову олію використовуємо, щоб бекон не підгорів, - зазначає Руслан Сенічкін.

  1. Нарізати дрібно цибулю і вкинути до бекону. Моркву натерти на терці і теж додати на гарячу пательню. Смажити на невеликому вогні протягом кількох хвилин.
  2. Головку білокачанної капусти розрізати навпіл. Серединку видалити ножем. Решту капусти дрібно нашинкувати.

У качані капусти накопичуються небезпечні речовини, тому цю частину завжди потрібно вирізати, - каже Руслан Сенічкін.

  1. Нарізану капусту вкинути до смаженого бекону. Додати спеції за смаком і усе ретельно перемішати. Тушкувати доти, доки капуста не стане м’якою.

Якщо побачите, що капуста стала трохи сухою, додайте до неї трохи води, - акцентує телеведучий.

  1. Мисливські ковбаски нарізати невеликими шматками і вкинути на пательню з капустою. Смажити ще 5-7хвилин.

Ковбаски потрібно додавати в кінці. Інакше вони вийдуть сухими і несоковитими, - радить Руслан Сенічкін.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного пирога з м’ясною начинкою та сиром