В пам'ять про Руслану Писанку: чоловік ведучої передав гроші на лікування дворічної Злати

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Чоловік Руслани Писанки зібрав понад 149 тисяч гривень та передав їх на лікування дворічної Злати

Чоловік Руслани Писанки розповів про допомогу дворічній дівчинці та як почуває себе після втрати коханої.

Поділитися:

Акторка театру й кіно, ведуча програми «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня через тяжке захворювання. В пам'ять про дружину її чоловік, Ігор Ісаков зайнявся благодійністю: він збирав кошти на допомогу дитині, яка має подібний діагноз, що був у Руслани. В ефірі "Сніданку з 1+1" Ігор Ісаков розповів, як почуває себе після втрати коханої та як він розшукав дівчинку, якій вирішив допомогти.

Руслана

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Руслани Писанки розповів про хворобу, яка обірвала життя ведучої та акторки

Місія допомогти дитині для Ігоря стала найголовнішою справою останніх трьох місяців. У своїх соцмережах він повідомив, що зібрав 149 950 гривень та передав їх на лікування дворічної дівчинки Злати. За словами чоловіка, про дівчинку він дізнався від вінницьких лікарів. 

"Я приїхав, побачив цю дівчинку буквально 10 секунд і зрозумів: так, це вона, треба їй допомогти", — розповідає чоловік Руслани Писанки.

Чоловік Руслани Писанки

Чоловік Руслани Писанки каже, що наразі цих грошей вистачить на даний етап лікування. Що буде далі, поки невідомо, але він буде слідкувати за процесом та у разі потреби знову допоможе дитині. Також Ігор Ісаков розповів про свій емоційний стан після втрати коханої дружини:

"Коли я віддав ці гроші, до мене ж аж просвітлення прийшло. Мені одразу стало легше, наче якийсь тягар з мене впав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя слідом за мамою: Руслана Писанка була змушена втікати з розбомблених Гореничів та прощатися з мамою по вайберу

Смерть Руслани Писанки стала раптовою для її прихильників, втім її чоловік знав про діагноз коханої. 17 листопада актриса мала б відзначати день народження. На честь свята її рідні та близькі планують організувати художній вечір для вшанування її пам'яті. 

"Ми вирішили зробити такий вечір, на який ніби от прийшли друзі, вже зібралися, щось їй бажають, а Руся запізнюється. Також 21 жовтня в Жовтневому палаці буде вечір Руслани під назвою "Життя прекрасне".

Дивіться розповідь Ігоря Ісакова про допомогу дівчинці Златі та про майбутній вечір ппам'яті Руслани:

Facebook/ІгорІсаков

Новини по темі