Креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко зробила зізнання: «Це я запропонувала Костянтину Войтенку партнерку, вищу за нього»

Танці з зірками
Олена Коляденко розповіла про кастинг та шлях на проекті Танці з зірками Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук

Креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко поділилася спогадами про те, як проходили перші кастинги з Костянтином Войтенком та як йому підбирали партнерку.

Поділитися:

Українська хореографиня, режисерка-постановниця та креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко розповіла про своє перше враження від суперфіналіста шоу Костянтина Войтенка та його партнерки Роксоляни Маланчук

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

У своїх соцмережах Олена Коляденко розповіла, як і у кого виникла ідея, щоб Костянтин Войтенко танцював з партнеркою, вищою за нього. За словами хореографині, так придумала саме вона, аргументуючи це так:

«Для мене як художника образ його виглядав, коли потрібно драматичнішим і коли потрібно смішнішим. А ще, щоб впоратися зі своєю партнеркою, йому весь час було необхідно бути вищим за себе, сильнішим, шустрішим, потужнішим... І це був мій план. І він спрацював. І він (Костянтин) витримав та справився на відмінно. Проте це пекельна праця».

войтенко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли партнерка вища на голову: нестандартна пара Костянтина Войтенко та Роксоляни Маланчук зламала стереотипи (коментарі суддів, хореографа Олени Шоптенко та особиста драма Костянтина)

Дивіться ча-ча-ча у виконанні Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук:

Коляденко зізнається – спочатку Войтенко відмовився від такого експерименту, адже вважав його доцільним хіба для одного танцю, але не всього сезону. Але потім, на наступний день після пропозицї танцювати з партнеркою вищою за зростом, таки погодився, вважаючи, що «це буде цікаво і незвично».

войтенко маланчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

Олена Коляденко поділилася своїми записами про Костянтина Войтенка після перших кастингів. Вона відмітила, що він:

  • артистичний;
  • харизматичний;
  • пластичний;
  • характерний;
  • трагі-комік;
  • швидко все "ловить";
  • невисокий і рухливий, тому буде дивувати темпом і технікою;
  • володіє та контролює тіло;
  • з гарним почуттям гумору;
  • педантичний в роботі, хоче знати всі деталі.

войтенко танці

Олена Коляденко говорить, що дуже вдячна Войтенку, що він пішов на такий експеримент з високою партнеркою. Окремо вона відгукнулася про Роксоляну Маланчук:

«Обожнюю розумних, терплячих і витривалих танцівників і танцівниць. Рокса – одна з небагатьох! Ти відкриття для мене! Сильна, розумна, гарна та талановита!»

Також Олена Коляденко розповіла, що Роксоляна Маланчук на кастингу танцювала з трьома потенційними партнерами, але сказала, що хоче танцювати саме з Войтенком. 

войтенко маланчук

Дивіться, як Костя та Рокса станцювали самбу у півфіналі "Танців з зірками":

Грандіозний фінал "Танців з зірками" відбудеться у неділю, 28 листопада, о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі