“Шлях додому”: Потап презентував трек, який присвятив усім українцям

Про любов до нації та до самих себе.

Сьогодні, 18 жовтня, репер та продюсер, тренер вокального проєкту "Голос країниПотап презентував своїм слухачам новий трек “Шлях додому”. Цього разу композиція присвячується українцям, які не дивлячись на біль та втому від виснажливих 8 місяців повномасштабної війни, продовжують шукати та виборювати шлях до свого дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас зараз особливо важливо триматися за своє коріння і знати, чиї ми діти", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

“Сьогодні кожен із нас герой — воєнний, волонтер чи просто активний громадянин, всі прокладають шлях до того «дому», який ототожнюється з мирним та щасливим життям. Наша нація має право бути незалежної. Це право не відібрати нікому і воно є нашою ціллю та рушійною силою”,  прокоментував артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни – це промінь сонця у ці темні часи", — Анастасія Паламарь, яка стала додатковою учасницею у команді Потапа

Потап зауважує, що кожен українець у цей складний період переживає нелегкі часи. Цим треком артист вшановує кожного українця, який любить і пишається Україною.

“Багато хто був змушений покинути свій дім, свої міста. Але любов до свого коріння не зникає ніколи. Вона завжди буде в серцях українців. А її сила штовхатиме нас на героїчні вчинки”,  додав Потап.

Дивіться відео:

Стежте за 1+1 у телеграмі.

Більше новин