Як виглядає кохана фронтмена гурту Kalush Orchestra та що відомо про дівчину (фото)

Хто полонив серце фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка? Що відомо про його кохану?

Фронтмен переможців Євробачення 2022 гурту Kalush Orchestra Олег Псюк не приховує на широкий загал, що має кохану дівчину. Світлини з нею можна знайти у соцмережах артиста, також про кохану Олег часто говорить під час інтерв'ю та пресконференцій. Хто ж вона, дівчина Олега Псюка?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я читаю усі коментарі, бо цікаво, що думають люди", — мама фронтмена гурту Kalush Orchestra Стефанія розповіла про зміни у своєму житті з набуттям популярності

З соцмереж відомо, що дівчину фронтмена Kalush Orchestra звати Олександра Білобров. Чим займається дівчина, навчається чи працює, звідки родом наразі невідомо, але ясно, що вона часто супроводжує Kalush Orchestra у турах. Зокрема була разом з гуртом та зі своїм коханим Олегом на Євробаченні у Турині та першої привітала його з перемогою.

ФОТО: Instagram/bilobrov_oleksandra

Одразу після перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні Олександра написала в Instagram:

"Емоції переповнюють. Так важко підбрати слова… досі повністю не усвідомлюєш всього, що відбувається! Скільки зусиль, скільки хвилювань і важкої роботи! Перемога ваша, перемога України! Олеже, я дуже пишаюсь тобою ❤️"

Нагадаємо, 16 травня у Олега Псюка був день народження, йому виповнилося 28 років. Олександра так привітала його в Instagram:

Відомо, що Олег та Олександра разом вже понад рік. Дівчині влітку виповнився 21 рік, і Олег Псюк під час концерту привітав її прямо на сцені.

ФОТО: Instagram/bilobrov_oleksandra

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що Kalush Orchestra розповіли на пресконференції в Україні після перемоги на "Євробаченні 2022"

Дивіться сюжет, як українці реагували на перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні 2022:

Loading...