Вже 24 квітня православні християни будуть відзначати одне з найбільших релігійних свят – Великдень. Сьогодні, на Чистий четвер, традиційно печуть паски та фарбують яйця. Прикрашають паски глазуррю – помадкою з білків. Але традиційну білкову глазурь можна замінити іншою, наприклад желатинова глазур для паски не кришиться, тому її так полюбляють сучасні господині. А ще вона на вигляд дуже святкова, "дзеркальна".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пофарбувати яйця в домашніх умовах: цибулиння, каркаде, сік буряка, куркума
Глазур на паску з желатину має особливий присмак і щільнішу консистенцію, в порівнянні з іншими варіантами, проте добре тримається і не обсипається. Як приготувати глазур, що не кришиться?
Інгредієнти:
Ще, окрім традиційної білкової глазурі, можна приготувати глазур на паску з маршмелоу, з меренги, з шоколаду. Але якщо ви хочете глазур на паску, яка не кришиться, варто обирати саме дзеркальну, желатинову глазур.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великдень 2022: легкий та швидкий рецепт паски від Євгена Клопотенка
Дивіться, як приготувати дзеркальну глазур для торта за рецептом від Валентини Хамайко. Так само дзеркальну глазур можна приготувати і для паски.
Loading...