Акторка фільму "Голодні ігри" Джуліанн Мур показала свою блакитно-жовту шапку і закликала до благодійного шопінгу: "Це чудовий спосіб показати свою підтримку людям України"

Гроші, які ви витратите на шапку кольору українського прапору, підуть на допомогу українцям.

Американська зірка Джуліанн Мур від початку війни, яку роз'язала росія, активно підтримує Україну. Наприклад, ще в перші дні повномасштабного вторгнення акторка "Голодних ігор" зробила допис, де зазначила організації, у які можна пожертвувати гроші на підтримку України. Зараз Джуліанн закликає купувати синьо-жовті шапки від її подруги Алессандри Бруніалті: гроші, які ви витратите, підуть в організацію UNICEF на підтримку людей України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це був майданчик, щоб сказати, що українські діти зараз виживають у дуже жахливих умовах", — лікарка Ірина Кондратова розповіла, як вела інстаграм-акаунт Девіда Бекхема

Шапка, яку створила подруга акторки, зроблена з кашеміру. Вона натхненна кольорами прапору України. Аксесуар був створений у знак солідарності та підтримки нашої країни через російську агресію. Джуліанн Мур закликала до благодійного шопінгу:

Моя чудова та талановита подруга Алессандра зробила такі шапки, багато хто з вас їх уже придбав, але якщо ви ще цього не зробили, то це чудовий спосіб показати свою підтримку людям України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми спустошені через український народ і солідарні з ним", — італійський рок-гурт Måneskin скасував свої концерти у росії

На сторінці бренду подруги Джуліанн зазначено, що в один день у них вже виходило досягнути рекорд зі збору коштів й зібрати 5000 доларів на допомогу Україні, і це вийшло завдяки підтримці Мур.

Нагадаємо, що вже дуже багато світових зірок підтримали Україну. Дивіться на мапу:

Більше новин