Kalush Orchestra та Jerry Heil присвятили пісню-подяку Анджеліні Джолі за візит до України під час війни та закликали голлівудську зірку бути ангелом миру для нас (відео)

Гурт Kalush Orchestra та співачка Jerry Heil присвятили Анджеліні Джолі пісню та закликали її попросити своїх друзів з Голлівуду відвідати Україну і допомогти у нашій боротьбі.

Вчора голлівудська акторка Анджеліна Джолі відвідала Україну: зірка побувала у Львові. Це був візит акторки до України за її власним бажанням, щоб привернути увагу світу до проблеми війни в Україні, біженців та величезних гуманітарних проблем. Учасники від України на Євробаченні 2022 гурт Kalush Orchestra та співачка Jerry Heil присвятили Анджеліні Джолі міні-пісню, яку записали сьогодні вночі у готельному номері.

Kalush Orchestra та Jerry Heil написали спільний пост в Instagram, у якому звернулися до Анджеліни Джолі такими словами:

"Дякуємо за те, що продовжуєте привертати увагу до нашої землі в той час, коли чути про російську війну в Україні стало звичкою. Будь ласка, попросіть своїх талановитих друзів з Голлівуду піти вашим шляхом і відвідати українців, адже завдяки вам світ знову чує нас!"

У цій міні-пісні артисти звертаються до Анджеліни Джолі як до її персонажу з "Вічних" Тени. Вони просять її "стати ангелом миру в Україні" і перетворити сміливих українців на надлюдей. 

ФОТО: wikipedia.org/Marvel Comics

Про те, як створювалася ця пісня, Kalush Orchestra та Jerry Heil пишуть:

"Зустрівши KALUSH ORCHESTRA, які готуються до Євробачення, тієї ж ночі я звернулася до хлопців, і ми записали цей приспів без якоїсь підготовки прямо у них в номері".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Євробачення 2022": букмекери оновили прогноз і назвали ймовірного переможця, який випереджає інших із великим відривом

Нагадаємо, Анджеліна Джолі підтримала Україну від самого початку повномасштабної війни, яку розпочала росія, і закликала світ допомагати біженцям. Вона публікує відео та моторошні кадри того, що відбувається в Україні, аби увесь світ бачив звірства російських окупантів.  

Більше новин