Поцілунок у серіалі «Моя улюблена Страшко»: як завдяки Колі Оля повірила у щирі почуття

Вчора у серіалі «Моя улюблена Страшко» Коля нарешті поцілував Олю. Як це було?

Остання серія першого сезону серіалу «Моя улюблена Страшко» виявилася багатою на події. Наприклад, нового розвитку отримала сюжетна лінія стосунків найкращої подруги Яніни Олі та найкращого друга Насті Колі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал «Моя улюблена Страшко»: чим Настя підкорила Макса?

За сюжетом Коля давно і палко закоханий в Олю. Але через свою сором’язливість йому важко було зізнатися у своїх почуттях.

ФОТО: Instagram/vladimirskorik

Тим більше, що Оля – яскрава дівчина, яка зазвичай обирала супутників життя за ознаками фінансів та статусу. Але щире ставлення до неї Колі внутрішньо в ній щось змінило: вона відчула, що справжня ніжність і турбота існує, і що її можуть любити не лише за зовнішність.

ФОТО: Instagram/tannita_malkova

У фінальному епізоді першого сезону глядачі могли спостерігати за розгортанням романтичної сцени між цими героями. Коля подарував Олі ювелірну прикрасу, і вона підозріло запитала: «А це за що?». На що отримала відповідь: «Тобто? Ні за що, просто так».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" Тетяна Малкова про роль Олі, стосунки з Іриною Поплавською, а також про курйози в професії

Оля не повірила спочатку у щирість почуттів Колі та сказала: «Знаєш, ти хороший хлопець, але я, мабуть, не та людина». На що отримала відповідь:

А я думаю, та! Ти хороша, розумна, весела і завжди така оптимістична, що б не сталося.

Своїми словами та вчинками Коля розтопив лід, і пара ніжно поцілувалася. Як же будуть розгортатися стосунки Олі та Колі? Чи справді зміниться характер Олі, і вона стане більш терплячою і лагідною, повірить у щиру любов? Чи стане Коля більш рішучим у своїх діях? Про це можна буде дізнатися з другого сезону «Моя улюблена Страшко», який сьогодні анонсували творці серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде продовження серіалу «Моя улюблена Страшко» та як змінилася головна героїня? Ірина Поплавська ексклюзивно у «Сніданку з 1+1»

Дивіться, як у студії "Сніданку з 1+1" акторка Ірина Поплавська, яка зіграла головну роль Насті Глушко, поділилася враженнями від серіалу:

Loading...

Більше новин