Представники Латвії на "Євробаченні-2022" переспівали пісню "Stefania" Kalush Orchestra та вигукнули "Слава Україні"

Латвійський гурт, який представлятиме країну на "Євробаченні", переспівав нашу пісню "Stefania".

Гурт Citi Zēni, який цьогоріч представить Латвію на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" та буде змагатися за кубок разом з українськими представниками Kalush Orchectra, зробив каверверсію на конкурсний трек "Stefania" від України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra провели другу репетицію на сцені Євробачення 2022 у Турині: відкрилися невідомі раніше графічні фрагменти номеру (відео)

Як розповіли учасники гурту, вони вважають пісню "Stefania" дуже гарною, і самі постійно слухали пісні Kalush Orchestra. Але ще є третя причина, чому вони вирішили переспівати нашу пісню: 4 травня, коли був записаний кавер, — важлива дата для Латвії. День, коли країна повернула незалежність від Радянського Союзу. Саме тому зараз латвійці дуже активно підтримують українців у боротьбі з російською агресією. Як виявилось, Citi Zēni були першими, хто звернувся із заявою до ЄМС, аби російська делегація не брала участь у конкурсі "Євробачення".

Кожен заслуговує на незалежність. Ми, латвійці, знаємо, як це важливо. Сьогодні Латвія святкує День відновлення незалежності Латвійської Республіки від Радянського Союзу і ми сподіваємось, що Україна незабаром знову поверне мир, — зазначає гурт.

 Коли вони співали "Stefania", вигукували "Слава Україні". Можете послухати кавер від Citi Zēni:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення 2022: короткі фрагменти всіх 40 пісень учасників (відео)

Латвійці, так само як і українці, вже наступного вівторка, 10 травня, змагатимуться за путівку у фінал "Євробачення-2022". Колективу Kalush Orchestra вже пророкують перемогу на конкурсі з ймовірністю 41%! Раніше букмекери прогнозували перемогу України з коефіцієнтом майже вдвічі меншим, ніж зараз. Віримо у перемогу на пісенному конкурсі!

Можете послухати конкурсну пісню латвійських представників "Eat Your Salad":

Більше новин